Falcons og defensive tackle Grady Jarrett var presset op mod tidsfristen, men de to parter er blevet om en ny fireårig aftale, der giver Jarrett op mod 68 millioner dollar over de fire år.

Mandag aften d. 16 juli var sidste chance for holdene til at blive enige med franchise taggede spillere om en ny lang kontrakt. Ellers var spillerens eneste mulighed at spille på den etårige kontrakt, der følger med et franchise tag.

Specielt Atlanta Falcons og defensive tackle Grady Jarrett var presset op mod tidsfristen, men lidt over en time før fristen blev de to parter enige. Grady Jarrett får en ny fireårig kontrakt, der kan give ham helt op mod 68 millioner dollar, hvis alle fire år fuldføres.

Den nye gennemsnitsløn på lidt 17 millioner dollar om året, gør Jarrett til den tredjebedst betalte defensive tackle i ligaen, kun overgået af Fletcher Cox og Aaron Donald.

Atlanta Falcons valgte Grady Jarrett i femte runde af 2015-draften, og han har vist sig at være et af de bedste valg i hele draften. Langsomt har han udviklet sig til en top-defensive tackle, og han huskes især for hans tre sacks i Super Bowl-nederlaget til New England Patriots i 2016-sæsonen.

I alt blev seks spillere franchise tagget i foråret, og heraf har kun Jadeveon Clowney ikke fået en ny langvarig kontrakt.