Atlanta Falcons’ general manager Terry Fontenot vil ikke afvise, at mandskabet fra Georgia vælger en quarterback i den kommende draft.

Atlanta Falcons befinder sig i en gunstig position, eftersom de råder over det fjerde valg i den kommende draft. Det betyder, at de formentlig kan vælge en af årgangens mest talentfulde quarterbacks – om end det er Justin Fields, Trey Lance eller Mac Jones.

Mandskabet fra Georgia råder imidlertid allerede over tidligere MVP fra 2018 Matt Ryan, som har et svimlende højt cap hit i både 2021 og 2022. Det har fået flere eksperter og medier til at spekulere i, om Falcons i stedet vil bruge det fjerde valg på en talentfuld angrebsspiller, som kan hjælpe Matt Ryan og angrebet til øjeblikkelig succes – fx Kyle Pitts fra Florida.

I et aktuelt interview med Atlanta Falcons’ officielle hjemmeside forholder general manager Terry Fontenot sig til rygterne og muligheden for at vælge en quarterback i begyndelsen af første runde:

– Vi er nødt til at respektere, at quarterback er den vigtigste position i NFL. Derfor skal vi nøje overveje, om vi kan stille os bedre på både kort og lang sigt. Vi befinder os i en ideel situation, da vi har forrygende spiller i Matt Ryan, hvilket gør, at vi kan tillade os at se markedet an og vælge den rigtige quarterback – uden at være presset til at spille vedkommende med det samme, udtalte Terry Fontenot.

Læs også: Teis Joranger rangerer de 50 bedste spillere i draften.

Atlanta Falcons sluttede med blot fire sejre og 12 nederlag i 2020. Dertil scorede angrebet 16. flest point og producerede 15. flest yards.