Atlanta Falcons arbejder hårdt på at forlænge med Julio Jones, Grady Jarrett og Deion Jones.

Efter at free agency og NFL-draften er overstået kan holdene i NFL vende fokus mod egne spillere og få sørget for at få nogle kontraktforlængelser på plads, før sæsonen sparkes i gang i efteråret. Og det er i hvert fald tilfældet i Atlanta.

Falcons arbejder hårdt på at forlænge med stjernereceiveren Julio Jones, linebacker Deion Jones og defensive tackle Grady Jarrett.

Det afslører holdejer Arthur Blank ifølge ESPN, og han vil sørge for, at de bliver i Falcons resten af deres karriere.

– Vi har et lønloft. Vi har grænser, og vi skal ikke kun tænke på i dag, men også i morgen, og vi skal balancere alt det. Men det er tre fantastiske unge mænd, vi holder meget af, både personligt og professionelt. De skal være Falcons-spillere for livet.

– Jeg er ikke bekymret for at få kontraktforlængelserne på plads. Jeg taler på vegne af Atlanta og Atlantas fans. General manager Thomas Dimitroff arbejder hårdt på at få dem færdige. Cheftræner Dan Quinn hjælper også. Det er bare et spørgsmål om hvornår, fortæller holdejeren.

I Grady Jarretts tilfælde har Falcons blot indtil den 15. juli at blive enige om en ny kontrakt. Ellers skal han spille den kommende sæson på det såkaldte franchise tag, der fungerer som en etårig kontrakt.

Deion Jones er ligeledes kun på kontrakt i den kommende sæson, mens Julio Jones har to sæsoner tilbage på sin kontrakt.