Arizona Cardinals havde blandet offensiv succes i fjor, men holdets store talent tager nu ansvar for et af problemfelterne

Kyler Murray blev sacket hele 48 gange i den forgangne sæson, men quarterbacken selv tager nu ansvar for det høje antal. I et videoopkald med en lang række lokale journalister snakkede den unge quarterback om sin første sæson i NFL, og her kom han ind på de mange sacks:

“Sidste år, mange af de sacks, jeg føler mange af dem var min egen skyld”

Murray fastslog, at han vil gøre alt for ikke at sætte sine offensive linjefolk i den samme position i den kommende sæson. Arizonas offensive styrmand tror ikke, at det hjælper, at den offensive linje lærer ham og spillestilen bedre at kende. Den 22-årige quarterback mente derimod, at erfaring og fællesskabet mellem de offensive linjemænd ville gøre den store forskel i den kommende sæson:

“Jeg tror, det er vigtigst, at de kender hinanden og at de ved, hvordan hver og en spiller”

Cardinals var ramt af skader på den offensive linje i fjor, men Murrays tendens til at holde på bolden og forsøge at forlænge spil med sine atletiske evner resulterede i mange sacks tidligt i sæsonen. Over de sidste tre kampe blev Murray blot sacket to gange, så der var forbedring at spore.

Arizona har forsøgt at give quarterbacken bedre muligheder ved at drafte Josh Jones i tredje runde af årets draft. Jones var af mange eksperter spået til at blive valgt i første runde, men Cardinals stjal den store linjemand i senere i draften.