Arizona Cardinals defensive end J.J. Watt kom i går med et tweet, der kun kan tolkes som, at han går på pension.

“Koas første NFL-kamp nogensinde. Min sidste NFL-hjemmekamp nogensinde” lød de første sætninger i et tweet med et billede taget efter søndagens kamp mod Buccaneers, og da Cardinals har to udekampe tilbage i sæsonen kan det kun betyde, at den 33-årige sack-mester trækker sig tilbage efter sæsonen.

Han forlader NFL som en af ​​de mest dominerende forsvarsspillere i sin generation og Hall of Fame om fem år burde være sikkert og vist. Watt er en af ​​blot tre spillere gennem tiden, der er blevet kåret til Årets forsvarsspiller tre gange, sammen med Aaron Donald og Lawrence Taylor, og han var længe i spil til at blive NFLs MVP for 2014-sæsonen.

Han vandt prisen som Årets forsvarsspiller i 2012, 2014 og 2015, alle for Houston Texans, der valgte ham med pick 11 i første runde af NFL draften i 2011.

Efter 10 sæsoner i Houston skiftede Watt til Arizona Cardinals før 2021-sæsonen, men blandt andet på grund af skader har han ikke haft samme succes her, omend han i år har lavet otte sacks og så sent som i spilleuge 15 lavede tre sacks mod Denver Broncos.

Watt har lavet 111,5 sacks i karrieren, og ligger dermed nr. 26 på NFL’s alltime-liste, mens han ligger nr.. 4 over aktive spillere, kun overgået af Von Miller med 123,5, Cameron Jordan (112,5) og den tidligere holdkammerat Chandler Jones (112,0).

Han 28 kampe med mindst to sacks er fem flere end nogen anden spiller, siden han kom ind i ligaen i 2011. Han har også scoret fem touchdowns i karrieren.