Florida indtager London, når Jacksonville Jaguars (0-5) og Miami Dolphins (1-4) mødes på Tottenham Hotspur Stadium.

Søndag er Jacksonville Jaguars tilbage på deres anden hjemmebane i London, hvor de møder statsbrødrene fra Miami Dolphins. Jaguars står noteret for syv kampe i Storbritanniens hovedstad, hvilket er flest i NFL og dermed er de ligaens europæiske kæledække. Holdet har imidlertid tabt fire af de syv kampe, samt de seneste to mod henholdsvis Philadelphia Eagles (2018) og Houston Texans (2019).

Miami Dolphins er ligeledes et populært og kendt europæisk ansigt. ”The Fins” har fire kampe under bæltet, hvoraf de har tabt tre og blot besejret daværende Oakland Raiders med 38-14 i 2014. På daværende tidspunkt blev Ryan Tannehill fortsat regnet som Dolphins’ offensive stjerne i svøb, og han leverede da også varen ved at kaste 278 yards og to touchdowns. Der er løbet meget vand i åen siden.

Hverken Jaguars eller Dolphins er kommet prangende fra land i 2021, hvor de to hold blot står noteret for en enkelt sejr og ni nederlag tilsammen. Urban Meyers projekt virker til at være kuldsejlet efter upassende opførsel i nattelivet og forlydende om, at spillerne hverken respekterer eller efterlever hans college-baserede træningsmetoder. Derfor kan det være et spørgsmål om tid, før han får sparket, hvortil alle kampe har maksimal betydning.

Brian Flores må ligeledes klø sig i nakken, efter at hans mandskab er kommet usædvanligt ringe fra start i 2021 – og med et nederlag i London, vil Dolphins de facto have udspillet deres slutspilsrolle. Det er et overraskende kursskifte, der især kan forklares ved, at forsvaret er faldet sammen. Foreløbigt har enheden tilladt tredje flest point (30,8) og yards (422,2) pr. kamp i NFL.

Derfor er det to trænere, som kæmper for deres ære – og muligvis for deres trænerliv – som mødes i London søndag-eftermiddag.

Seneste nyt på skadefronten
Efter fem spillerunders skadesfravær er Tua Tagovailoa angiveligt tilbage under center for Miami Dolphins i sjette spillerunde. Tua brækkede adskillige ribben i anden spillerunde mod Buffalo Bills, og siden da har Jacoby Brissett udfyldt rollen som startende quarterback.

På den negative side må Brian Flores se bort fra startende receiver DaVante Parker (forstrækning) og cornerback Xavien Howard (lyskenskade). Howard var en defensiv hjørnesten for Miami i fjor, da han leverede 46 tacklinger og 10 interceptions.

Jacksonville Jaguars har meldt linebacker Myles Jack ude med rygproblemer, mens Tyson Campbell (skadet tå) og Roy Robertson-Harris (ankelskade) er tvivlsomme til opgøret.

Hold øje med …

Kan Tua Tagovailoa genstarte Dolphins’ angreb?

Artiklen fremhævede ganske vist Miami Dolphins’ defensive kvaler indledningsvist, men det var et møntkast, som gjorde forskellen. Faktum er, at angrebet har været særdeles harmløst i 2021, hvor man har scoret næst færrest point (15,8) og produceret næst færrest yards (261,8) pr. kamp.

Dertil har den offensive linje været hullet som en si, mens Jacoby Brissett ingenlunde imponerede i sine optrædener. Nu er Tua Tagovailoa tilbage, og spørgsmålet er, om den unge quarterback overhovedet kan gøre en positiv forskel?

Tua Tagovailoa har naturligvis vist glimt af sit talent i NFL, men han har også en grim skadeshistorik og blev periodevist udspillet af Ryan Fitzpatrick i fjor – hvilket naturligvis ikke er nogen skam.

I søndagens opgør får Tua dog gunstige muligheder for at bevise sit værd og genstarte Dolphins’ angreb, når han står over for Jaguars’ forsvar, der har tilladt 12,6 yards pr. grebet bold og fjerde flest point (30,4) pr. kamp i 2021.

Derfor bør I også holde et vågent øje med rookie-receiver Jaylen Waddle, der tidligere har spillet sammen med Tua Tagovailoa i Alabama. Waddle er lynende hurtig, og han bør kunne true Jaguars’ suspekte cornerbacks såsom Chris Claybrooks og Tre Herndon.

Indtager Trevor Lawrence London med stil?

Det er måske en kliché at fremhæve holdenes to quarterbacks som spillere, I bør holde øje med. Men set i lyset af Miami Dolphins’ formsvage mandskab og den alarmerende uro, som præger Jacksonville Jaguars, bliver det tilfældet.

Og så kan vi ikke skrive om Jaguars uden at fremhæve Trevor Lawrence. Efter en vaklende start på livet som professionel begynder Lawrence at finde fodfæste i NFL. I de seneste to kampe har Larwrence ramt på 40 af 57 kast for 477 yards, mens han har produceret tre scoringer via både kast og løb.

Trevor Lawrence er utvivlsomt ét af de få lyspunkter, som Jaguars’ fans kan se frem til at bevidne hver eneste spillerunde – og hans fortsatte udvikling er sæsonens primære succeskriterium. Nu står han over for sin første kamp i London, hvor han kan skrive historie ved at blive den første rookie-quarterback til at vinde.

Forudsigelse
Vi er ikke just blevet forkælet med topopgør i dette års NFL International. Men ikke desto mindre har både Urban Meyer og Brian Flores alverden på spil, og vi kan se frem til at følge to af de mest imødesete unge spillere i nyere NFL-historie i form af Tua Tagovailoa og Trevor Lawrence.

Det virker til, at Urban Meyer er på vej til at tabe omklædningsrummet og med Tua tilbage under center, forventer jeg, at Miami Dolphins tager det længste strå. Husk også på, at Jaguars har tabt 20 kampe i træk…!

Miami Dolphins vinder med 24-20.