Arizona Cardinals har fritstillet DeAndre Hopkins, der allerede rygtes til flere topklubber.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at forholdet mellem Arizona Cardinals og DeAndre Hopkins var brudt sammen. Hopkins’ navn har også været brandvarmt på rygtebørsen i løbet af foråret, men i sidste ende formåede Cardinals ikke at finde en handelspartner.

I stedet har Arizona Cardinals valgt at fritstille DeAndre Hopkins med øjeblikkelig virkning – og dermed er Hopkins fri til at vælge sin nye klub. Det tyder heller ikke på, at han kommer til at vente længe, da han efter sigende allerede har et betydeligt marked.

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1662142199096655883?s=20

Ifølge mediet The Athletic har New England Patriots allerede henvendt sig til DeAndre Hopkins, ligesom Baltimore Ravens og Buffalo Bills også har været nævnt som kandidater til Hopkins’ underskrift. Det er heller ikke længe siden, at DeAndre Hopkins medvirkede i podcasten “I Am Athlete”, hvor han bl.a. udtalte, at han gerne vil spille med enten Josh Allen, Jalen Hurts, Patrick Mahomes, Justin Herbert eller Lamar Jackson i fremtiden.

DeAndre Hopkins nåede at repræsentere Arizona Cardinals i tre sæsoner, hvori han greb 221 bolde for 2.696 yards og 17 touchdowns. Det var dog primært i sin debutsæson, at han levede op til forventningerne, hvor han greb 1.407 yards og seks scoringer. Hopkins har fået spoleret de to seneste sæsoner af skadeskvaler og en karantæne à seks spilledage.

https://twitter.com/SharpFootball/status/1662148944233742347?s=20

Beslutningen vidner om, at Arizona Cardinals har et længere sigte, samt at de befinder sig i genopbygningen af mandskabet. Det bliver spændende, om Hjalte Froholdt, Kyler Murray og co. kan være konkurrencedygtige i den kommende sæson, eller om bunden går ud af mandskabet.