Reggie Wayne er en legendarisk profil i Indianapolis, og han ser store muligheder for klubben i den kommende sæson.

Indianapolis Colts har fået ny central figur på holdets quarterbackposition for sjette sæson i træk, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Reggie Wayne har store forventninger til Matt Ryan, der er ny mand i klubben efter Colts tidligere på året sendte et tredjerundevalg til Atlanta i bytte for den erfarne angrebsspiller.

Wayne sammenligner nemlig den snart 37-årige quarterback med den bedste spiller i klubbens historie, nemlig Peyton Manning. Ifølge Wayne minder Ryan så meget om den femdobbelte MVP, at han får lyst til at kaste op.

Receiverlegenden uddybede citatet ved at sige, at holdet nye quarterback er den perfekte leder og ufatteligt hårdtarbejde på samme måde som Manning var det. Holdets cheftræner, Frank Reich, er enig i sammenligningen og udtaler, at både Ryan og Manning har en fantastisk footballintelligens. Alle omkring holdet har rost den nye quarterback til skyerne for sin indstilling og dedikation, nu mangler de bare at se, om spillet på banen kan leve op til arbejdet uden for banen.

Matt Ryan er som Manning også tidligere MVP, og Ryan repræsenterede i sin MVP-sæson, 2016, Atlanta Falcons i deres Super Bowl-nederlag til Patriots. Nu kan han for første gang i sin fjorten år lange karriere tørne ud for et andet hold. Quarterbacken bad selv om at blive tradet, da Falcons jagtede skandaleramte Deshaun Watson, der endte i Cleveland. Ryan er muligvis den bedste spiller i Falcons’ historie og har alle quarterbackrekorder i klubben. Veteranen nåede at kaste 59.375 yards og 367 touchdowns for holdet.

Mange glæder sig derfor til at se den firedobbelte Pro Bowler og tidligere MVP i Colts, men ingen lyder til at glæde sig mere end Reggie Wayne. Den tidligere Colts-receiver får lov til at arbejde med Ryan helt tæt på, for Wayne er nu receivertræner i den klub, hvor han spillede hele sin fjorten år lange karriere.

Wayne greb mere end 1000 bolde for mere end 14.000 yards for Colts og scorede derudover 82 touchdowns for klubben. Kun Marvin Harrison har bedre statistikker i de kategorier.