Mere end 70 point og næsten 1000 samlede yards var resultatet af den yderst underholdende kamp mellem Packers og Titans. Tennessee endte med en 47-25 sejr.

Begge mandskaber roder rundt i midten af deres division, og begge hold havde vundet omtrent lige så mange kampe som de har tabt. Alligevel var der lagt op til en interessant duel, da Titans besad ligaens tredjebedste løbeangreb, mens Packers kunne prale af at have ligaens næstbedste løbeforsvar. Den duel endte dog aldrig med at være kampens fokuspunkt.

Titans var kun en enkelt kamp bag AFC Souths førende hold, Houston Texans, og kom aggressivt ind til kampen. Holdet fra Music City startede kampen med et onside kick. Det lykkedes dog ikke, men Packers gik tre-og-ud så hjemmeholdet slap billigt.

Titans satte gang i festen.

Billigt slap Packers-forsvaret ikke, da Demarco Murray tog Titans’ første spil hele vejen til end zone. Packers tillod 76 løbeyards per kamp inden opgøret, Murray løb 75 yards på første spil. Det var femte kamp i træk, hvor Murray scorede et touchdown. Dermed tangerede han legendariske Earl Campbells klubrekord, og Murray er helt tilbage efter sidste års skuffende sæson for Eagles.

På Titans’ næste serie, blev holdets venstre tackle, Taylor Lewan, smidt ud af kampen for at have rørt en dommer. Det stoppede dog ikke Titans fra at bringe sig yderligere foran. Det skete, da DeMarco Murray kastede et touchdown til tight end Delanie Walker. Packers-forsvaret manglede Clay Matthews, lignede en skygge af sig selv og tillod stort spil efter store spil.

Dagen blev kun værre for Green Bay, da Titans bragte sig foran 21-0 med otte sekunder tilbage af første quarter. Tight End Delanie Walker var endnu engang fokuspunktet på drivet, men denne gang var det kollegaen Anthony Fasano, der scorede.

Jordy Nelson reducerede på Packers’ næste drive, men Tennessee svarede straks tilbage med hurtigt 75-yard langt drive. Green Bay var ikke i nærheden af at stoppe Titans. Mariota spillede en brandkamp, og det gjorde Delanie Walker også. Da Packers-forsvaret endeligt fik stoppet Titans med under to minutter tilbage af første halvleg, fumblede Trevor Davis på det efterfølgende punt return.

Mariota og hjemmeholdet fortsatte deres perfekte første halvleg og straffede den fejl med endnu et touchdown. Det var dog ikke enden på halvlegen, da Packers også ville være med. Denne gang var det James Starks, der greb et touchdown fra Aaron Rodgers. Titans kunne gå til pausen med en føring på 35-16. Det var svært ikke at blive helt rundt på gulvet, så meget bød første halvleg på.

Tempoet faldt i anden halvleg

Trods den store føring kan man aldrig afskrive Packers og Aaron Rodgers. Udeholdet kom aggressivt ud til anden halvleg, og fik reduceret til 35-22. Det skete efter et langt drive, hvor Packers konverterede to fjerde downs. Til ingens overraskelse svarede Titans dog direkte igen og Marcus Mariota kastede sit fjerde touchdown i dag.

Efter den eksplosive første halvleg, faldt der lidt mere ro over tingene. Pointene var færre, fejlene flere, men underholdningen fejlede stadig ikke noget. Packers mistede to offensive linjemænd til skader i løbet af opgøret, men Rodgers havde stadig fine arbejdsforhold. Det var dog ikke nok til for alvor at gøre noget ved Tennessee, der kørte sejren hjem

Over de seneste tre sæsoner har Titans blot vundet fire kampe på hjemmebane. Tre mod Jaguars og én mod Browns. Den liste bliver omtrent tusinde gange pænere med sejren over Packers. Green Bay har været skuffende i denne sæson, men dette var en flot og vigtig sejr for Titans.

Tennessee startede som lyn og torden, mens det tog Packers mere end et quarter at komme i gang. Det blev udslagsgivende. Titans er nu 5-5, mens Packers er 4-5 og under .500 for første gang siden Rodgers’ rookieår.