Brandon Scherff spiller 2021-sæsonen på et etårigt franchisetag, men derefter er fremtiden uvis for den dygtige linjemand

Det lykkedes Washington Football Team at holde fast på offensiv guard Brandon Scherff, som i sidste måned skrev under på franchisetagget.

Det virker dog meget uvist, om Scherff fortsætter hos klubben, når det etårige franchisetag udløber efter 2021-sæsonen. Ifølge holdets cheftræner, Ron Rivera, har klubben slet ikke talt med All Pro-linjemanden om en eventuel kontraktforlængelse.

– Situationen har ikke ændret sig. Brandon har skrevet under nu (på franchisetagget, red.), og så må vi se, hvad der sker fremadrettet, fortalte cheftræneren til lokale medier torsdag.

Brandon Scherff kommer til at spille på franchisetagget for andet år i træk, og hans 2021-løn på 18 millioner dollars gør ham til den bedst betalte guard i ligaen næste sæson.

Washington valgte Scherff i første runde af 2015-draften, og han har siden etableret sig som en af ligaens bedste indvendige offensive linjemand. Han blev valgt til Pro Bowl i 2016, 2017, 2019 og 2020, mens han ligeledes i 2020 kom på All Pro-førsteholdet.