Washington Football Team er blevet enige med den karimastiske quarterback, Ryan Fitzpatrick, om en etårig aftale, der betaler ham op til $12 millioner.

Bedst som rygterne gik på, at Fitzmagic var klar til at indstille karrieren, kom det frem, at han agtede at tage en tørn mere. Kort inde i free agency-vinduet er det så kommet frem, at han rykker til Washington. Dermed overtager Fitz rollen som holdets karismatiske og erfarne QB, en rolle Alex Smith udførte sidste sæson.

På trods af sine 38 år spiller Fitzmagic stadigvæk quarterback-positionen vel, og med hans erfaring og ekspertise kan han kæmpe om starterpladsen, mens ergerer læremester for truppens resterende quarterbacks. Ifølge Adam Schefter er Fitzpatrick favorit til rollen som starter, men vil skulle kæmpe om den med Taylor Heinicke, der overraskende storspillede i playoff-kampen imod Tampa Bay Buccaneers sidste sæson.

Med underskiften i Washington, står det således også klart, at Miami Dolphins enten satser på Tua Tagovailoa, hvis de altså ikke drafter en QB i top 5 for andet år i træk.

Med udsigterne til at starte i Washington, har han muligheden for at starte en kamp for et niende hold, hvilket er en NFL-rekord. Holdene, som Fitzpatrick har spillet for er: St. Louis Rams, Cincinnati Bengals, Buffalo Bills, New York Jets, Houston Texans, Tampa Bay Buccaneers og Miami Dolphins.