Washington Redskins havde forventet store ting af linebacker Reuben Foster, men i en forårstræning har han revet korsbåndet over og misser dermed hele 2019-sæsonen.

Efter San Francisco 49ers i efteråret fyrede Reuben Foster, samlede Redskins linebackeren op, og forventningerne var store til Foster i 2019.

Desværre bliver de ikke indfriet, da han i en af holdets forårstræninger faldt til jorden med en knæskade. Efterfølgende har undersøgelser vist, at Foster har revet korsbåndet over og muligvis pådraget sig yderligere skade i knæet. Dermed slutter hans 2019-sæson, før sæsonen overhovedet begyndte.

Reuben Foster har haft en noget omtumlet karriere, siden han i 2017 gik i gang med draftprocessen. På trods af nogle bekymringer uden for banen, valgte San Francisco 49ers ham i første runde, men allerede halvandet år efter, havde Fosters problemer ophobet sig i sådan en grad, at holdet valgte at fritstille ham.

Foster nåede i det første år hos 49ers at blive sigtet for adskillige ting, og han endte med at blive dømt for ulovlig våbenbesiddelse, hvilket også kostede to kampes karantæne. Derudover var han flere gange under mistanke for vold mod sin kæreste, men ingen af gangene blev der rejst sag.

49ers følte dog, at Foster ikke var til at stole på og fyrede ham i løbet af 2018-sæsonen. Herefter samlede Redskins ham op, og de havde håbet, at han kunne være en nøglebrik på deres 2019-forsvar.