Hver uge udvælger vi fire interessante matchups, som du skal holde et specielt øje med. Det kan være stjerne-receiveren over for ‘lock down’-cornerbacken eller rookie-quarterbacken, der skal bevise sig på den store scene mod et af ligaens bedste forsvar.

Kampen om slutspilspladserne er for alvor ved at spidse til, og mange hold har hårdt brug for en sejr denne weekend. Det giver bare ekstra meget at holde øje med, og vanen tro varmer vi op til runden med fokus på fire fede matchups her i ’Versus’.

1. Lamar Jackson vs. Deshaun Watson
Øh, kan det ikke bare blive søndag klokken 19 med det samme?!? Der venter nemlig en kongeduel mellem to af ligaens bedste og mest underholdende quarterbacks blandt de tidlige kampe. Lamar Jackson vs. Deshaun Watson. To stjerner, som man kun kan elske at se spille football. Ravens er muligvis ligaens varmeste hold i øjeblikket, hvilket sejre over blandt andre Seahawks og Patriots vidner om. Den største arkitekt er naturligvis Lamar Jackson, der er en seriøs MVP-kandidat. Modsat har Deshaun Watson ikke været helt så konstant storspillende som Jackson, men Watson er på sine bedste dage ustoppelig, som det var tilfældet med hans fem kaste-touchdowns mod Falcons i uge 5. Det bliver helt fantastisk at se de to quarterbacks duellere i et vigtigt AFC-opgør.

2. Mike Evans & Chris Godwin vs. Michael Thomas
2.791. Så mange yards har Michael Thomas, Mike Evans og Chris Godwin grebet for til sammen. Thomas fører ligaen i gribeyards, mens Evans og Godwin er henholdsvis nummer to og fire på listen. Det hører i den grad til sjældenhederne, at man kan få lov til at opleve tre af de bedste receivere i NFL er i den samme kamp, hvis vi altså ser bort fra Pro Bowl (…). Søndag er det dog tilfældet, og jeg er sikker på, at netop de tre top-receiveres præstationer kommer til at spille en stor rolle i kampens udfald. Buccaneers’ angreb bæres af Evans/Godwin-duoen og deres evne til at lave store spil, mens Saints’ kasteangreb virker til at være rigtig afhængigt af Thomas. Thomas kommer nok ikke til at matche Bucs-receiverne i yards i opgøret, men hvis han kan fortsætte sit storspil, kan det hjælpe New Orleans tilbage på sporet efter det skuffende nederlag til ærkerivalerne fra Atlanta Falcons.

3. Philadelphia Eagles vs. New England Patriots
Det er vist noget med, at det sjældent er godt nyt for et hold at møde Patriots, efter Belichick og co. har haft bye-week og dermed en uge ekstra til at forberede sig i. Og lægger man dertil, at runden som oversidder faldt efter New Englands første nederlag i sæsonen, og at modstanderen er banemændene fra Super Bowl LI, så må vi forvente et toptunet og revanchelystent Patriots i Philadelphia. Men det bliver ingen let opgave for New England på Lincoln Financial Field, for Eagles virker til langsomt at have fået styr på tropperne med to komfortable sejre over først Bills og senest Bears. Jeg glæder mig især til at se, om vi får et forbedret New England-angreb at se, hvilket Fletcher Cox og co. skal forsøge at forhindre. Og så bliver det fascinerende at se Eagles’ offensive linje mod Patriots’ virkelig dygtige defensive front. Ja, der er nok at se frem til!

4. Joey Bosa & Melvin Ingram vs. Chris Jones & Frank Clark
Uge 10 var ikke en sjov fornøjelse for hverken Chargers eller Chiefs, og det gør rundens sidste opgør mellem de to hold endnu mere interessant. Chiefs er efter nederlaget til Titans pludselig særdeles presset af Raiders i divisionen, mens Chargers – på trods af en halvskidt sæson ind til videre – faktisk kun er to sejre efter Kansas City. De to quarterbacks, Philip Rivers og Patrick Mahomes, bliver selvfølgelig sjove at følge i opgøret, men mine øjne er specielt rettet mod det, der kommer til at foregå i skyttegravene. Begge holds defensive linjer har potentialet til at være særdeles giftige, hvilket vi for begges vedkommende så i forrige spillerunde. Joey Bosa og Melvin Ingram kan være ustyrlige på ydersiden for Chargers, mens Chris Jones og Frank Clark udgør en både eksplosiv og powerfuld kombo hos KC. Den duo, der får mest succes mandag nat i Mexico, har givet sit mandskab rigtig gode forudsætninger for en stor sejr i AFC West-kapløbet.