I mange år har Andrew Whitworth været blandt ligaens bedste venstre-tackles. Efter 11 år i Cincinnati er det nu tid til at tage de kvaliteter til Los Angeles, hvor Rams giver den 35-årige tackle en kæmpe kontrakt.


I 11 sæsoner har Andrew Whitworth levet en stille tilværelse på venstre-tackle i Cincinnati. Han har uden de store overskrifter været blandt ligaens allerbedste venstre-tackles, og selvom han er blevet 35-år, er niveauet stadig tårnhøjt.
Derfor var der også interesse fra flere parter i free agency, men alligevel var det forventet, at Whitworth ville vende tilbage til Cincinnati, hvor han er ekstremt respekteret.
Hvis Bengals også havde forventet det, har de dog forregnet sig. I følge ESPNs Adam Schefter er Whitworth nemlig blevet enige med Rams om en ny kontrakt. I følge NFL Networks Ian Rapoport skulle aftalen lyde på 3 år med hele 36 millioner dollars i værdi. En seriøs pris for en 35-årig.
 


For Rams betyder det, at de får en meget nødvendig opgradering på den offensive linje. De draftede i 2014 Greg Robinson med det andet valg i hele draften, men han har været tæt på en katastrofe på venstre-tackle.
Fra næste sæson af vil han blive prøvet af på guard, mens Whitworth overtager tackle-positionen og giver noget ro og beskyttelse til holdets unge quarterback Jared Goff.