Denver Broncos og Washington Redskins er blevet enige om en byttehandel, der sender Case Keenum til hovedstaden. Som en del af handlen sender Redskins deres 2020-sjetterundevalg til Broncos, som sender et 2020-syvenderundevalg retur. Handlen inkluderer også en justering af Keenums kontrakt

Case Keenums tid hos Denver Broncos er ovre, blot et år efter han underskrev en toårig kontrakt til en værdi af $36 millioner.

Ifølge flere medier er Broncos og Redskins blevet enige om en byttehandel, der sender Keenum til Redskins. Redskins skal blot af med et sjetterundevalg i 2020 og får endda et 2020-syvenderundevalg retur.

Ifølge 9Sports Mike Klis, der dagligt dækker Broncos, er de to hold blevet enige om at splitte Keenums løn for 2019-sæsonen, så de hver betaler $3.5 millioner af hans garanterede løn på $7 millioner. Dertil betaler Broncos quarterbacken $500.000 i bonus for at kunne ændre på hans kontrakt. Redskins får derved næsten Keenum forærende.

Keenum blev til overs i Broncos, efter holdet hentede Joe Flacco fra Baltimore Ravens. I stedet skal 31-årige Keenum nu konkurrere om en startertjans med Colt McCoy, der sluttede 2018-sæsonen som starter for Redskins, efter Alex Smith brækkede benet. Det forventes at Smiths skade vil holde ham ude hele 2019-sæsonen.