NFLs transfervindue i forhold til handler med andre hold lukker den 29. oktober. Inden da er der stadig mulighed for at forbedre sit hold gennem trades.

Cleveland Browns har ikke fået den start på sæsonen, som holdet ønskede sig. Derfor har holdet ihærdigt forsøgt at forbedre sig. Holdets sportsdirektør John Dorsey har ifølge NFL Networks journalist, Mike Garafolo, flere gange henvendt sig til Washington Redskins for at få fat i deres største profil, venstre tackle Trent Williams.

Williams har stadig ikke spillet en eneste down for sit hold endnu i denne sæson. Den store offensive linjemand har udtalt, at han på ingen måder stoler på holdets lægestab og er utilfreds med, hvordan han er blevet behandlet efter skader. Derfor er han villig til at sige farvel til millioner af dollars i håbet om, at han kan blive handlet til en ny klub. Han er ikke den første, der har problemer med ledelsen i Washington. Redskins-organisationen virkede til potentielt at være villige til at tillade det tidligere på året, men det er lukket land for nu. Washington skulle angiveligt være villige til at se på tilbud, når sæsonen er slut.

Browns sidder over i denne spillerunde, og derfor havde det været et perfekt tidspunkt at lave en signifikant handel. Holdet kom ind til denne sæson med store forventninger efter en god sæsonafslutning i fjor og flere handler i løbet af foråret. De store forhåbninger er dog, indtil videre, faldet til jorden. Cleveland har blot vundet to kampe og tabt fire. Browns har store problemer på angrebet og det har generelt set uharmonisk ud. Den offensive linje har været problematisk, og derfor har John Dorsey interesse i at hente den syvdobbelte Pro Bowl-tackle fra Redskins.

31-årige Williams blev draftet af Redskins som den fjerde spiller i 2010-draften. Efter et par svære første sæsoner har han udviklet sig til at være blandt ligaens bedste på positionen, men grundet problemer i Washington, lader det ikke til, at fans af nogle hold får ham at se på banen i år.