Pittsburgh Steelers sender Antonio Brown til Oakland Raiders i en opsigtsvækkende og længeventet handel.

Én af de mest ventede handler i NFL anno 2019 er omsider gået igennem. Pittsburgh Steelers er nået til enighed med Oakland Raiders om at sende superstjernen Antonio Brown til vestkysten.

Handlen indebærer, at Steelers modtager et tredje- og femterundevalg til den forestående draft i april. Adskillige medier har tidligere spekuleret i, at Kevin Colbert (Steelers’ General Manager, red.) krævede et førsterundevalg for Antonio Brown – men det har vist sig urealistisk.
Hovedpersonen selv – Antonio Brown – har skrevet under på en ny treårig aftale, som kan løbe op i cirka 330 millioner danske kroner – afhængigt af diverse klausuler. Dog er cirka 200 millioner danske kroner garanterede i kontrakten. Det gør Antonio Brown til den bedst-betalte receiver i NFL.

Den 30-årige Antonio Brown har tørnet ud for Pittsburgh Steelers siden 2010. Her præsterede Brown at gribe 837  bolde for utrolige 11.207 yards og 74 touchdowns. Dermed er det kun Hines Ward, som har grebet flere yards (12.083) og touchdowns (85) i Steelers’ historie.

Nu skal Brown gribe bolde fra Derek Carr i Oakland, og førstnævnte har allerede udtrykt sin tilfredshed på de sociale medier, som nedenstående video indikerer:

For Pittsburgh Steelers er den frygtede trio “The Killer B’s” – Antonio Brown, Le’Veon Bell og Ben Roethlisberger nu officielt gået i opløsning. Det synes ligeledes at være et spørgsmål om dage, før Le’Veon Bell finder sig en ny arbejdsgiver.