Det store Thanksgiving-opgør mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens blev flyttet til søndag. Nu er det flyttet til tirsdag.

Baltimore Ravens er hårdt ramt af Corona. Så hårdt, at NFL i første omgang tog den gigantiske beslutning af flytte opgøret mod Pittsburgh Steelers væk fra Thanksgiving.

I stedet skulle kampen spilles søndag, men da så quarterback Lamar Jackson og flere andre spillere også fik Corona blev kampen udsat igen.

Nu bliver den i stedet for den anden kamp i sæsonen, der skal spilles på tirsdag, når opgøret har kickoff kl. 20 lokal eller kl. 02 natten til onsdag dansk tid.

Det var den eneste udvej for NFL, hvis ikke de helt skulle aflyse topbraget i AFC North, og det vil de for alt i verden undgå.

Den eneste udfordring er bare, at Ravens ifølge kampprogramet skal spille igen torsdag mod Cowboys. Der er ikke kommet en officiel udmelding endnu, men den kamp bliver helt sikkert også flyttet. Formodentlig til søndag eller mandag, eller måske endda til tirsdag.

Selvom opgøret mod Steelers nu er flyttet til tirsdag, så bliver det stadig en decimeret udgave af Ravens, vi får at se, når de stiller til start uden offensive stjerner som Lamar Jackson, Mark Ingram og J.K. Dobbins, og flere spillere på forsvaret også må sidde kampen over.