Tennessee Titans har i den grad forstærket offensiven siden afslutningen på sidste års skuffende sæson. Seneste tilføjelse er receiver Tyler Boyd.

Titans receiver-gruppe led et kollektivt knæk og en talentmæssig nedgang, da klubben tradede AJ Brown til Eagles. Nu har de i den grad forstærket receiver-truppen ved først at hente Calvin Ridley hos Jaguars, og nu fulgt op ved at give Bengals free agent Tyler Boyd en ét-årig kontrakt.

Titans nye cheftræner Brian Callahan kender klubbens nyeste andigt særdeles godt, da han som offensiv koordinator for Bengals tilbragte fem sæsoner med Boyd i Cincinnati, og de endda var i en enkelt Super Bowl sammen, som klubben dog tabte til LA Rams.

Boys har grebet 513 bolde for 6.000 yards og 31 touchdowns i sin otte år lange NFL-karriere. Han kom over 1.000 yards i både 2018 og 2019, men blev holdets tredje-receiver, da Bengals draftede Ja’Marr Chase og Tee Higgins. Alligevel har Boyd i løbet af de seneste fire sæsoner holdt et snit på 775 yards og fire touchdowns, hvilket gør ham til en af ligaens mest produktive slot-receivere i den periode.

Boyd, der fylder 30 i november, fortsætter sin rolle som slot-receiver, da det må forventes at DeAndre Hopkins og Calvin Ridley er de startere på ydersiden for Titans.