Tennessee Titans tager konsekvensen af en skuffende sæson og afskediger fire assisterende trænere.

Livet har ikke været en dans på roser i Tennessee i 2022, hvor Titans missede slutspillet for første gang i fire år. Titans’ nedtur skyldtes ikke mindst, at holdet har været ualmindeligt skadesplaget, men samtidig har især den offensive taktik fået kritik. Nu har Mike Vrabel og Tennessee Titans taget konsekvensen og luget ud i trænerstaben.

Konkret har Titans afskediget fire assisterende trænere i form af nu tidligere offensive koordinator Todd Downing, offensiv linjetræner Keith Carter, cornerback- og safety-træner Anthony Midget og angrebsspecialisten Erik Fraizer.

Ændringerne er ikke mindst et udtryk for, at Titans’ angreb har underpræsteret i 2022-sæsonen. I sidste ende scorede Titans bare femte færrest point (17,5) og producerede tredje færrest yards (296,8) i ligaen, mens de også tillod femte flest sacks med 2,9 pr. kamp i gennemsnit.

Tennessee Titans har endnu ikke meldt ud, hvem der kommer til at overtage de ledige pladser i trænerstaben, men Albert Breer fra Sport Illustrated noterer sig, at tidligere cheftræner i NFL og nuværende Alabama-koordinator Bill O’Brien er en sandsynlig kandidat som ny offensiv koordinator.