Har Pete Carroll og Seahawks set lyset? Joe Burrow fortjener bedre beskyttelse. Og Daniel Jones så stærkt spillende ud. Det er blot nogle af observationerne fra Gul Kluds skribenter ovenpå en interessant første spillerunde.

NFL-sæsonen er endelig i gang, og første spillerunde bød på 16 spændende kampe. Gul Klud stiller skarpt på alle 32 hold og giver her en observation til hvert hold fra deres kampe i første spillerunde. Der er både gode rookiepræstationer, gode quarterback-præstationer og bekymrende tendenser at læse om

Kansas City Chiefs vs Houston Texans (34-20)

Kansas City Chiefs: Sprudlende Edwards-Helaire beviste sit værd
Der var store forventninger til Kansas City Chiefs’ rookie Clyde Edwards-Helaire, inden han betrådte Arrowhead Stadiums græstæppe for første gang som professionel. Og Edwards-Helaire skuffede os ikke. I stedet løb han hen over Houston Texans’ vakkelvorne forsvar for 138 yards og et touchdown. Med præstationen beviste Edwards-Helaire, at Chiefs’ eksplosive angreb også bliver en skræmmende – om end anderledes dynamisk – størrelse i 2020. Godtfolket i Kansas City har nok allerede glemt alt om Super Bowl-helten Damien Williams!

Houston Texans: Kasteangrebet var bekymrende harmløst uden DeAndre Hopkins
Vi skal passe på med at drage forhastede konklusioner efter første spillerunde, men… ”Houston… we have a problem!”. Texans’ kasteangreb var en skygge af sig selv mod Kansas City Chiefs, som begrænsede DeShaun Watson til 253 kastede yards, et enkelt touchdown og en interception. Will Fuller var Texans’ eneste trussel i kastespillet, da hverken Brandin Cooks, Randall Cobb eller Kenny Stills gjorde noget væsen af sig. Et par dage senere leverede DeAndre Hopkins så en suveræn debut for Arizona Cardinals med 14 grebne bolde og 151 yards. Og det var endda mod ét af ligaens bedste forsvar. Den må og skal svie for Bill O’Brien.

-Nicholas Jørgensen

Washington Football Team – Philadelphia Eagles (27-17)

Washington: Chase Young var alt, hvad Washington havde håbet på
Angrebet for Washington var ikke godt, men forsvaret åd Eagles’ skadesplagede angreb levende. Især holdets defensive linje var som forventet fremragende, og årets førsterundevalg levede i den grad op til forventningerne. Young havde 1,5 sack og var derudover inde og lægge pres på Wentz tre gange. Mod løbet var han også bomstærk og havde tre defensive stop, og generelt lignede han bare alt det, Washington havde håbet på, da de tog ham med det andet valg i 2020-draften.

Eagles: Carson Wentz’ skødesløshed med bolden skal til at ophøre
Det startede så fint, men så sneg der nogle af Carson Wentz’ dårlige tendenser ind i spillet igen. Wentz er i gang med sin femte sæson i NFL, og det begynder at være uacceptabelt, at han er så skødesløs med bolden. Jeg er helt med på, at Eagles’ reservespækkede offensive linje havde problemer, men Wentz holder for længe på bolden og kan ikke finde ud af at tage et sack. Han nægter at give op på et spil og lader i stedet bolden flagre rundt i håb om at lave et mirakelspil. Derudover forcerer han for mange kast enten ind i tæt opdækning eller dybt. Det må snart være tid til at forvente en bedre tålmodighed og færre graverende fejl og turnovers fra hans side. Kvaliteterne til at være en top 5 quarterback er der jo tydeligvis, hvis bare han kan lære det.

-Teis Joranger

New England Patriots – Miami Dolphins (21-11)

Patriots: Option-tungt angreb var en succes
Spørgsmålene var mange, og forventningerne store til den nye Patriots-offensiv anført af Cam Newton. Hvordan ville angrebet se ud med en helt anden type end Tom Brady bag center? Og så endda Superman Cam Newton. Som Patriots-fan bør man være begejstret efter Newtons debut. Han var ikke perfekt, men Josh McDaniels har tydeligvis konstrueret angrebet efter quarterbackens styrker: Løbetungt med masser af option-spil og forholdsvis simple reads. Newton løb hele 15 gange for 75 yards, mens han kastede blot 19 gange. Den opskrift vil ikke nødvendigvis føre til sejr mod NFL’s bedste hold, men det virkede fint mod Dolphins og var en rigtig god start for Newton og Patriots, der kun bør blive mere og mere komfortabel i New England-angrebet. 

Dolphins: Jordan Howard har intet i stængerne
Brian Flores har på halvandet år sat et rigtig fint aftryk på Miami Dolphins, men han mangler stadig at finde en solid og pålidelig starter på runningback. Gruppen til Patriots-kampen bestod af Jordan Howard, Myles Gaskin og Matt Breida. Førstnævnte startede, men det skal han simpelthen ikke fremadrettet. Jeg havde fornemmelsen af det inden, men jeg blev bare bekræftet i, at Howard hverken har eksplosiviteten eller fleksibiliteten til at gøre ondt på et forsvar. Syv yards på otte løb bakker den konklusion rimeligt godt op. Så mit råd til Flores er soleklart: Sats på Gaskin og Breida.

– Alexander Paaske

Minnesota Vikings – Green Bay Packers (34-43)

Vikings: Cornerback-gruppen var præcist så ringe som frygtet
Det var et kæmpe sats at gå ind til sæsonen med så vanvittig urutineret cornerback-gruppe, som Vikings gjorde, og baseret på første spillerunde, så kan det blive en lang sæson. Holton Hill, der havde cirka 550 snaps i karrieren inden 2020, blev fuldstændig rundbarberet hele dagen, og selvom rookie-tredjerundevalget Cameron Dantzler var lidt bedre, havde han det stadig svært. Det er derudover interessant, at førsterundevalget fra i år, Jeff Gladney, næsten ikke så banen. De her unge cornerbacks skal virkelig blive bedre i en fart, hvis ikke det skal blive en meget lang sæson for Vikings-forsvaret.

Packers: Respekt for Elgton Jenkins’ alsidighed
I college spillede Elgton Jenkins center, men efter Packers valgte ham i anden runde sidste år placerede de ham som guard som rookie. Det gjorde han strålende, og han var sidste års bedste rookie-guard. I år havde Packers flyttet ham til højre tackle ved kampens start, og der nåede Jenkins at spille 32 snaps, inden en skade på guard gjorde, at Packers flyttede ham tilbage på guard. Her blev det til 46 snaps i resten af kampen, og både som guard og tackle leverede Jenkins varen. Han tillod ikke et eneste pressure i kampen, og han ligner bare en fantastisk alsidig og bundsolid spiller, uanset hvor du placerer ham. 

– Teis Joranger

Jacksonville Jaguars – Indianapolis Colts (27-20)

Jaguars: To rookies viste vejen
Det var en rigtig flot kamp af Jaguars, der lavede rundens måske største overraskelser. Holdet er i genopbygning, og derfor var det virkelig vigtigt at se, at især to af holdets rookies leverede gode præstationer. Især cornerback C.J. Henderson og runningback James Robinson var afgørende for sejren. Henderson leverede en interception og generel god opdækning. Hans fart og evne til bare at glide ind og ud af retningsskift er imponerende. Robinson viste ligeledes hans gode glidende løbestil og vigtigst af alt virker han ganske komplet. I college var han dygtig i pass protection, og det tog han med ind i sin første NFL-kamp. Det er noget, som mange runningbacks har svært ved, men det viser modenheden i Robinsons spil. Han ligner allerede en bedre runningback end Fournette var sidste år.

Colts: Hvor var gnisten på forsvaret?
Philip Rivers havde et par dumme interceptions, og holdets receivere var ikke imponerende, men jeg er egentlig ikke så bekymret for angrebet på lang sigt. Det er mere attituden på forsvaret, der var virkelig bekymrende i første spillerunde. Gnisten var ikke til stede, og Colts-forsvaret så rigtig langsomt ud i en æra, hvor alle går efter at få mere og mere fart ind på forsvaret. Især Colts’ secondary så meget tam ud, og jeg sidder lidt og spejder efter, hvem der skal lave spillene i bagenden af det forsvar. Hvis ikke Rock Ya-Sin bryder igennem i de kommende uger, så ser det meget gennemsnitligt ud.

– Teis Joranger

Detroit Lions – Chicago Bears (23-27)

Lions: Adrian Peterson har stadig lidt tilbage i tanken
35 år og still going strong. Adrian Peterson viste i søndagens kamp mod Bears, hvorfor han ikke skal stille hjelmen på hylden endnu. Den aldrende running back har nok set bedre dage, men han kan stadig være et effektivt våben, hvilket blev bevist med 14 løb for 93 yards samt tre receptions. Desuden er det værd at nævne, at han ligner den foretrukne running back i Detroit, da Kerryon Johnson blot fik syv løb, mens D’Andre Swift også måtte nøjes med få carries. 

Bears: Ris og ros til Mitch Trubisky 
242 yards, tre touchdowns og nul interceptions. Det ser jo godt ud for Mitchell Trubisky, men den 26-årige quarterback ligner stadig ikke en mand, der kan være løsningen for Bears. I de tre første quarters var både hans beslutningstagen og præcision i bedste fald tvivlsom, og han var endda også tæt på at kaste et par interceptions. Det var længe en kamp at få gang i angrebet. Trubisky fortjener godt nok ros for sit fjerde quarter, men der skal altså stadig lægges på, hvis han skal modbevise kritikerne. 

– Victor Risager

Carolina Panthers – Las Vegas Raiders (30-34)

Panthers: Receiverkorpset kommer til at volde problemer for modstanderne  
Teddy Bridgewater fik sin længeventede tilbagevenden som utvetydig starter i NFL i søndags. Med ham i spidsen leverede Carolina Panthers’ angreb et relativt godt førstehåndsindtryk, hvor særligt receivertrioen Robby Anderson, DJ Moore og Curtis Samuel beviste, at de kommer til at volde mange modstandere problemer i 2020. Robby Anderson førte an med seks grebne bolde for 115 yards og et touchdown, mens DJ Moore og Curtis Samuel greb ni bolde for 92 yards tilsammen. Det er en lovende start for Panthers’ angreb, som længe har stået i skyggen af holdets forsvar.

Raiders: Josh Jacobs fortsætter, hvor han slap
Josh Jacobs var igen på spil, da Las Vegas Raiders kom planmæssigt fra start med en sejr på udebane over Carolina Panthers. Den unge superstjerne løb hen over Panthers’ forsvar for 93 yards og tre touchdowns, mens han ligeledes greb fire bolde for 46 yards. Set i lyset af Jacobs’ debutsæson i fjor, hvor han løb og greb bolde for 1.316 yards og syv touchdowns på blot 13 kampe, kan vi tillade os at forvente, at han nu etablerer sig blandt ligaens bedste offensive våben. Det vil hjælpe Derek Carr til at genfinde lidt af sin magi fra tidligere år – og samtidig gøre Raiders til en reel slutspilskandidat.

Buffalo Bills – New York Jets (27-17)

Bills: Josh Allen er stadig for meget ude af kontrol
På overfladen ser det rigtig godt ud for Josh Allen. Hans receivere griber 72% af hans bolde, 369 samlede yards og tre touchdowns, men… Der er stadig for store udsving, hvor Bills-fans sidder med hjertet oppe i halsen i enkelte potentielt afgørende situationer. Allen har to forfærdelige fumbles dybt i Jets’ territorium, og han misser en helt åben receiver i end zone, hvor han forcerer sit kast i stedet for at tage den tid, han havde til rådighed til stille og roligt at kaste til sin åbne mand. Allen har tydeligvis talent, hvorfor det gør det endnu mere frustrerende, at vi stadig ser de kæmpe åbenlyse fejl, som var en stor årsag til, at Bills tabte til Texans i sidste sæsons slutspil. Jets er heldigvis ikke en god modstander, så Bills vinder sikkert i uge 1, men Josh Allen får altså ikke manet de kritiske røster i jorden. 

Jets: 15 carries, 52 yards og havde bolden under 20 minutter af kampen
Le’Veon Bell tæller over 15 millioner dollars mod lønloftet, Jets draftede enorme Mekhi Becton i første runde i år og Adam Gase hentede Frank Gore ind fra det lokale plejehjem for, at holdet kan løbe bolden. Det lykkedes på ingen måder, og kampen mod Bills udviklede sig lige modsat af det optimale. De kom hurtigt stort bagud, så Darnold blev tvunget til at kaste bolden 35 gange på bare 19 minutters samlet boldbesiddelse for Jets. Det står i skarp kontrast til de 15 gange, de løb bolden for bare 52 yards. Jets har investeret heftigt i form af spillere fra free agency og draften, der skal sikre et stabilt løbeangreb, men præstationen mod Bills var langt fra tilfredsstillende, og Darnold skal have meget mere hjælp, hvis New York Jets skal have succes i denne sæson.

– Victor Ostenfeld

Baltimore Ravens – Cleveland Browns (38-6)

Baltimore Ravens: Ravens’ rookies leverede flotte førstehåndsindtryk 
Vi har talt og skrevet meget om, at årets rookies ville gå en svær sæson i møde som følge af den begrænsede træningstid og de aktuelle forsamlingsrestriktioner i USA. Hvis det skal være tilfældet, har Baltimore Ravens ikke fået memoet. Førsterundevalget Patrick Queen var her, der og alle vegne mod Cleveland Browns – og den unge linebacker leverede otte tacklinger, et sack og en forceret fumble. Derudover viste J.K. Dobbins også prøver på sit talent med to løbede scoringer, mens Malik Harrison (linebacker) og Devin Duvernay (receiver) også bidrog positivt til storsejren. Det lover godt for Baltimore Ravens, selvom det var på en billig baggrund mod et rædderligt spillende Browns-hold.

Cleveland Browns: Odell Beckham Jr. var en skygge af sig selv
Med Kevin Stefanskis succesfulde angrebssystem om bord var der lagt i kakkelovnen til en stor aften for Odell Beckham Jr. og resten af Browns’ angrebsspillere. Det forblev dog uforløst, da Browns-angrebet blev holdt til sølle seks point. Særligt Odell Beckham Jr. var en skygge af sig selv. Baker Mayfield gjorde ellers sit for at få liv i sin ’partner in crime’. Men Odell Beckham Jr. greb kun tre af de 10 bolde, som blev kastet i hans retning for 22 beskedne yards. Frustrationen var tydelig for enhver, da Beckham Jr. tabte en ellers let bold på kanten af Ravens’ målzone, hvorefter han reagerede karakterløst og opgivende. Det er simpelthen ikke godt nok.

– Nicholas Jørgensen

Atlanta Falcons  – Seattle Seahawks (25-38)

Seahawks: Har Pete Carroll og Brian Schottenheimer set lyset?
Der var mange positive ting at tage fat i ved Seattles flotte sejr over Falcons, men den centrale grund til lykke var spilkaldene på angrebet. Seattle har de seneste år været et af de absolut meste løbeglade hold på tidlige downs, og med Russell Wilson som quarterback har den strategi virket som at smide støttehjul på en Ferrari. Mod Atlanta kastede Russell Wilson bolden på mere end 60% af første down og det var yderst effektivt. Seahawks scorede på holdets to første angrebsserier på overbevisende maner, og selv om den offensive linje stadig virker problematisk, så havde Wilson en fremragende dag. De mange kast tidligt er en ændring, der længe har været efterspurgt af holdets fans, så nu er spørgsmålet, om det bliver en permanent del i denne sæson, eller om der var tale om en enlig svale.

Falcons: Takk McKinley viste lovende takter trods nederlag
Atlanta Falcons tillod 38 point, så det kan virke spøjst at fremhæve en forsvarsspiller, men det tidligere førsterundevalg Takkarist McKinley har været et skuffende indslag i Atlanta i fire år, men mod Seattle fik han vist glimt af sit talent. Den 24-årige pass rusher fik sacket Russell Wilson tidligt i kampen, fik battet en bold på et vigtigt tidspunkt og havde det generelt godt mod Seattles højre tackle Brandon Shell. McKinley så atletisk ud og var flere gange tæt på Wilson, og derudover blev det også til tre defensive stops fra edge-spillere. Kan han bygge videre på den kamp, så har han måske en fremtid for Falcons alligevel, trods de har takket nej til en option i spillerens kontrakt, så han er free agent efter denne sæson.

– Jacob Graversen

Cincinnati Bengals – Los Angeles Chargers (13-16) 

Cincinnati Bengals: Joe Burrow fortjener bedre beskyttelse
Joe Burrows debut var en blandet fornøjelse med et par rookiefejl, men også et par imponerende kast. En ting er dog helt sikkert, og det er, at han kunne trænge til at få lidt bedre beskyttelse. Bengals’ offensive linje har længe været noget rod, og det ser ud til at fortsætte i år – i hvert fald kunne Joey Bosa og Melvin Ingram konstant lægge pres på den unge quarterback. Ifølge analysemediet ProFootballFocus var Burrow under pres hele 19 gange, mens han blev sacket tre gange og ramt i alt seks gange. Linjen blev en smule bedre efter pausen, men hvis ikke det bliver bedre endnu, kan Joe Burrow få svært ved for alvor at gøre sig bemærket.  

Los Angeles Chargers: I Los Angeles savner man ikke Melvin Gordon
Det er måske en tidlig konklusion, men det ville være forkert at sige, at Melvin Gordons exit fra Chargers kan mærkes. I hvert fald fortsatte Chargers med at løbe bolden ufortrødetn mod Bengals søndag aften, hvor rookien Joshua Kelley sammen med Austin Ekeler udgjorde en stærk duo. Til sammen løb de for 144 yards og ét touchdown, og det er altså mere end godkendt. Til gengæld skal cheftræner Anthony Lynn og co. måske også bruge især Austin Ekeler i kastespillet, hvor han var så uhyre effektiv i 2019. Mod Bengals greb han blot én bold. 

– Victor Risager

San Francisco 49ers – Arizona Cardinals (20-24)

49ers: My goodness. Trent Williams lignede en mand, der havde savnet at spille
Er du gal, hvor lignede 49ers’ nye venstre tackle Trent Wiliams en mand, der havde savnet at spille football. Den store tackle viste præcis hvorfor, han var anset som ligaens måske bedste venstre tackle, inden han røg i infight med Washington. Williams mejede bare folk over i løbespillet spil efter spil, mens han også holdt skansen i kastespillet. Selvom Joe Staley er en legende hos 49ers, så lignede Trent Williams en forstærkning, hvis spillet fra uge et fortsætter. Hold da op et bæst.

Cardinals: Det virker næsten som om, DeAndre Hopkins er god
Jeg var lidt i tvivl om ham Cardinals’ nye receiver, men baseret på den første spillerunde virker han lidt over middel (sarkasme kan forekomme). Mod et virkelig stærkt 49ers forsvar greb DeAndre Hopkins 14 bolde for over 150 yards, og han var altafgørende for, at Cardinals kunne lave overraskelsen. Han ligner præcist det våben, som kan tage Cardinals’ angreb til det næste niveau, og nu kan man kun spørge (igen), hvad i alverden Bill O’Brien lavede, da han sendte Hopkins væk i bytte for blot David Johnson og et andenrundevalg.

Teis Joranger 

New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers (34-23)

Saints: Vinder på rutinen
Der har været begrænset med træninger i løbet af off season, hvilket blev udslagsgivende i ugens mest hypede kamp. Med 34 point på tavlen mod et talentfuldt Bucs-forsvar kunne man være fristet til hurtigt at konkludere, at Brees og co. leverede et offensivt festfyrværkeri. Det blev dog kun til sølle 271 yards for offensiven, hvilket kan virke overraskende. Men som et gammelt ordsprog siger: “turnovers and penalties will kill ya’”. Saints vandt 9-6 i penalties og hele 3-0 i turnovers. De har haft stor kontinuitet på holdet gennem mange sæsoner nu, mens Bucs har hentet en masse nye navne ind, der ikke haft særlig meget tid sammen på træningsbanen. Saints brugte den gode gamle “Belichick-taktik”, der går ud på at undgå fejl og lade modstanderen tabe kampen. Det lykkedes til punkt og prikke.

Buccaneers: Er dette Brady´s niveau?
Tom Brady forlod New England, fordi holdet manglede talent til at kæmpe med om Super Bowl. Bucs har talent, men spørgsmålet er, om denne kamp er et udtryk for Brady’s reelle niveau? Det er selvfølgelig tidligt, og han skal også have tid til at finde kemien med sine våben, men han lignede den samme Brady, der tabte til Dolphins og Titans i sine to sidste hjemmekampe på Gillette Stadium. Det er nu tredje kamp i træk, at han kaster en “pick-six” – en statistik der er fuldstændig uhørt for Brady’s vedkommende. Det bliver spændende at se, hvad der sker i resten af sæsonen, men vi bliver nødt til at anerkende, at TB12 begynder at se ældre ud – også i football-mæssig forstand. 

– Victor Ostenfeld

Los Angeles Rams – Dallas Cowboys (20-17)

Rams: Korte kast var vejen til sejren
Los Angeles Rams endte med at trække sig sejrrigt ud af kampen mod Cowboys, og en stor del af æren tilfalder den effektive gameplan, som cheftræner Sean McVay fik lagt. Det var ikke sprudlende eller specielt underholdende, men med korte, korte kast og et væld af screens fik Los Angeles langsomt gjort det af med Cowboys, der ikke fik justeret godt nok. Ifølge Pro Football Reference var den gennemsnitlige dybde af Jared Goffs intenderede kast blot 4,5 yards. Det er næstkortest af alle i NFL i denne spillerunde, og det kunne måske vidne om en mistro til quarterbacken eller den offensive linje, men også en måde at udnytte forsvaret svagheder og receiverens styrke. I denne uge peger alt på, at det sidstnævnte var tilfældet. Rams-receiverne havde i gennemsnit flest yards efter catchet af alle receivergrupper i NFL, så stærkt taktik af McVay

Cowboys: Jaylon Smith blev udnyttet, og det er kritisk for forsvaret
Angrebet var alt andet end overbevisende, men forsvaret er fokuspunktet i denne uge. For at Rams’ strategi kunne blive en succes krævede det, at Dallas’ linebackere ikke kunne stoppe løbene, de korte kast og de opsatte screens. Det formåede Jaylon Smith ikke at gøre. Linebackeren var inde omkring mange spil, men det blev ikke til mange afgørende af slagsen. Inden sæsonen var forsvaret set som den største svaghed hos Dallas, men linebacker-kæden skulle have været stærk. Med skaden til Vander Esch krævede det en mandfolkepræstation fra den atletiske Smith, men desværre for Dallas gjorde Rams lidt hvad de ville, når spillene gik i linebackerens retning. Hvis den tendens fortsætter, så kan det blive svært for Cowboys-forsvaret at gøre nok til at holdet kan blande sig, hvor det virkeligt bliver sjovt.

– Jacob Graversen

New York Giants – Pittsburgh Steelers (16-26)

Giants: Daniel Jones var strålende under svære forhold
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente fra Daniel Jones i år. Det kunne gå begge veje baseret på hans rookiesæson, men ud fra denne sæsons første kamp mod Pittsburgh Steelers, så peger pilen i den rigtige retning for Jones. Selvom Steelers tæppebombede en usikker offensiv linje med blitzes og lagde pres på Jones på over halvdelen af alle kastespil, så gjorde Jones det rigtig godt. Han var rolig i lommen og var hurtig til at tage beslutninger, når blitzene kom, og så viste han også, at han netop har mobilitet til at skabe noget, når lommen bryder sammen. Der var to dårlige beslutninger, der endte i interceptions, men bortset fra de to spil, var Jones stærkt spillende under forhold, hvor langt de fleste quarterbacks havde kollapset fuldstændigt. Det lover godt.

Steelers: JuJu Smith-Schuster ser skadesfri og glad ud igen
Det var en langsom start for Steelers’ angreb, men det blev bedre som kampen skred frem. En af de spillere, som viste sig frem, var JuJu Smith-Schuster, og han viste, at han stadig er en dygtig receiver, efter skader ødelagde næsten hele 2019-sæsonen for ham. JuJu virkede livlig og til at have fundet sine ben igen, og så virkede han ikke mindst glad igen. I store perioder af 2019 virkede Smith-Schuster lidt nedtrykt, og det var skønt at se ham tilbage som den humørbombe, vi alle elsker. Takterne fra Smith-Schuster lover godt for 2020-sæsonen, hvor han også kan genfinde sin gode relation med Ben Roethlisberger.

– Teis Joranger

Denver Broncos – Tennessee Titans (14-16)

Denver Broncos: Clock management er en by i Rusland for Vic Fangio
Der var en del ting, som ikke gik helt efter planen for Broncos, men cheftræner Vic Fangio står tilbage som den helt store taber efter kampen. Den 62-årige træner leverede mildest talt noget skrækkelig “clock management” i slutningen af kampen. Da Titans kom i field goal-afstand med halvandet minut tilbage, kunne de blot løbe bolden og lade tiden gå, indtil de ville sparke, og dermed sørge for, at Broncos fik mindst mulig tid til at svare igen. Vic Fangio havde på daværende tidspunkt tre timeouts tilbage, der altså ville stoppe uret, men han brugte ikke en eneste – end ikke til at psyke kicker Stephen Gostkowski til sidst. De havde måske tabt alligevel, men med bedre clock management havde Broncos formentlig haft mere tid til deres sidste angrebsserie. Det er altså en ommer, Fangio. 

Tennessee Titans: Får Corey Davis endelig et gennembrud?
Den helt store historie var selvfølgelig kicker Stephen Gostkowskis skrækkelige præstation, hvor han blot ramte ét ud af fem spark, men når denne artikel udgives, kan han værefyret, så vi kigger på noget andet. Titans valgte ikke at bruge deres såkaldte femteårsoption på Corey Davis, som blev valgt i første runde af draften i 2017, men hvis han præsterer som imod Broncos, skal de nok snart give ham en stor kontrakt alligevel. Mens meget fokus formentlig har været på at stoppe andenårsspilleren AJ Brown og running back Derrick Henry, greb Corey Davis chancen og var bedste mand på Titans’ angreb med en række flotte catches. Han sluttede med syv catches for 101 yards, og det var første gang siden 2018, at han greb for mere end 100 yards. 

– Victor Risager