Selvom Geno Hayes blev valgt i 6. runde af 2008 draften, så nåede han alligevel at få en fin karriere i NFL. Udover Bucs, spillede Hayes også for Chicago Bears og Jacksonville Jaguars, inden han indstillede karrieren efter 2014 sæsonen.

I går meldte Buccaneers ud, at Hayes var afgået ved døden.

Hayes blev diagnosticeret med en leversygdom forrige år og var på ventelisten til en levertransplantation. Desværre nåede det aldrig at blive hans tur, og han døde tidligere i går i en alder af 33.

Hos Bucs var han er ekstraordinært vellidt holdkammerat, som specielt skabte værdi uden for banen. Blandt sine mange besøg på skoler, var han en af dem, som nåede ud til børnene.

Hans tilstand var blevet værre og værre i løbet af den seneste måned og han boede derfor hjemme hos sine forældre, som hjalp ham i den sidste tid.

Da Hayes spillede for Jacksonville Jaguars, var en af assistenterne den nuværende Jets cheftræner Robert Saleh. Han ville gerne knytte en kommentar til den tidligere spiller. “Mine tanker og bønner går til Geno Hayes familie efter hans tidlige død.”