Tampa Bay Buccaneers bliver ved med st hente rutinerede kræfter til angrebet. Torsdag skrev klubben kontrakt med runningback LeSean McCoy.

Den enes død. Den andens brød. Det kunne være overskriften for nyheden om, at LeSean McCoy torsdag skrev under under på en et-årig kontrakt Tampa Bay Buccaneers.

OK, det er måske en tand for morbidt, når det drejer sig om Covid-19, men faktum er, at Bucs stod og manglede en runningback, da rookie Ke’Shawn Vaughn tirsdag røg på Covid-19 skadeslisten.

LeSean McCoy bliver næppe starter, men han kommer til at give Tom Brady og Buccaneers en ekstra dimension i kasteangrebet, hvor han både for Eagles, Bills og Chiefs har haft stor succes.

Agent Drew Rosenhaus kunne da også torsdag berette, at LeSean McCoy ser frem til at spille for den fjerde klub i karrieren:

– Han glæder sig meget til at spille med erfarne herrer som Tom Brady og Rob Gronkowski, og muligheden for at vinde endnu et mesterskabet, sagde Rosenhaus.

McCoy vandt Super Bowl LIV med Kansas City Chiefs, så sent som i februar, men hans kontrakt med klubben udløb i marts måned. Nu fortsætter karrieren med Buccaneers, der i øvrigt møder Chiefs sidst i november.

McCoy førte NFL i rushing i 2013 og touchdowns i 2011. Han har været i Pro Bowl seks gange og blev valgt til NFLs Årtiets hold for 2010erne.