Ironien er total, når Cameron Brate og co. forsøger at lære Tom Brady om Buccaneers’ angrebssystem.

Forestil jer følgende: Tom Brady vader ind til første skoledag i Tampa Bay og sætter sig straks på bagerste række. De seks Super Bowl-ringe skinner i solens stråler. Bruce Arians har sendt Cameron Brate til tavlen for at tegne et offensivt spil, hvor quarterbacken dropper syv skridt tilbage og tæsker bolden 50 yards ned ad banen… Tom Brady kigger forvirret rundt – og forventer, at det er en joke…

Det tænkte scenarie er givet vis langt fra virkeligheden. Ikke desto mindre mødes Tom Brady, Mike Evans, Cameron Brate, O.J. Howard og flere Buccaneers-spillere nu for at styrke den indbyrdes kemi og forståelse inden 2020-sæsonen.

I den forbindelse har Cameron Brate – i et nyligt interview – forholdt sig til det ironiske ved, at Tom Brady er ved at lære Tampa Bay Buccaneers’ angrebssystem:

“Det er lidt mærkeligt at arbejde med ham (Tom Brady, red.) – nu hvor han starter sin tørn for Buccaneers. Vi lærer ham vores angrebssystem – helt nede i de basale spil og rationaler,” griner Cameron Brate i et interview med SiriusXM NFL Radio, hvorefter han maner til besindighed:

“Jeg har dog en fornemmelse af, at forholdet bliver vendt om i løbet af sæsonen. Han (Tom Brady, red.) kommer til at lære os helt nye dimensioner i spillet – og løfte hele holdets niveau.”

Cameron Brate går ind i sin syvende sæson i NFL og for Tampa Bay Buccaneers, der draftede ham tilbage i 2014. Den 28-årige tight end har foreløbigt grebet 195 bolde for 2.156 yards og 27 touchdowns.