Buccaneers kan snart blive forstærket af defensive tackle Vita Vea, der er på vej tilbage efter en brækket ankel. Antonio Brown har en mindre skade i knæet.

Tampa Bay Buccaneers kan måske se frem til at få en vigtig brik tilbage på forsvaret i tide til NFC-finalen mod Green Bay Packers og Aaron Rodgers.

Defensive tackle Vita Vea er mandag kommet et skridt tættere et comeback, efter han i oktober brækkede sin ankel i en kamp mod Chicago Bears. Buccaneers-spilleren kan træne med igen fra på onsdag, og hvis han spilleklar, kan NFC South-klubben fjerne ham fra injured reserve og aktivere ham til kampen.

Det er nok urealistisk, at Vita Vea vil være tilbage på 100 procent, hvis han skulle være med mod Packers. Men den brølstærke defensive linjemand vil give Tampa-forsvaret et boost.

Antonio Brown knæskadet
Mens forsvaret kan blive forstærket til NFC-finalen, risikerer offensiven at være lidt svækket. Wide receiver Antonio Brown pådrog sig nemlig en knæskade i slutspilssejren over New Orleans Saints og tilbragte langt størstedelen af anden halvleg på sidelinjen.

Brown er mandag eftermiddag amerikansk tid i færd med at blive undersøgt og scannet for at skabe klarhed om skadens omfang.