Forrige års Super Bowl mestre har forstærket forsvaret med en af de bedste og mest rutinerede free agents på markedet, Akiem Hicks kommer til på en etårig aftale.

Den 32-årige defensive tackle kommer til fra Chicago Bears og lader til at være en erstatning for Ndamukong Suh, der fortsat står uden kontrakt. Dermed ser det også ud som om, at han ikke længere indgår i Bucs planer for 2022-

Den 193 cm høje og 146 kilo tunge Akiem Hicks går ind i sin 11. sæson og har en enkelt Pro Bowl i 2018 på CVet. Skader har dog begrænset ham lidt i de senere år, og han spillede kun 9 kampe sidste sæson. Han har dog 40,5 sacks i karrieren og kommer til at indgå i fast rotation på linjen siden af ​​Vita Vea.

Buccaneers brugte deres første valg i draften på defensive end Logan Hall. Han skal lære af Hicks og vil naturligvis også se sin andel af snaps på forsvaret.

Akiem Hicks får en etårig aftale til en værdi af op til 10 millioner dollars, som dog bygger på en del opnåelige bonusordninger.

Han blev oprindeligt valgt i tredje runde af Saints i 2012-draften, hvor han spillede i tre sæsoner, inden han i starten af 2015-sæsonen blev tradet til Patriots. Her spillede han kun et enkelt år, inden turen gik til Bears, hvor han fik sit store gennembrud. Han havde sin bedste sæson som medlem af Bears’ toprangerede forsvar i 2018. Ud over 7,5 sacks lavede han det år 55 tacklinger, inkl. 12 for minus-yards og fremtvang tre fumbles.