Gul Klud var på pletten, da Patrick Mahomes mødte pressen som optakt til Super Bowl LVIII. Her kommer du helt tæt på den største stjerne i nutidens NFL.

Henderson, Nevada. Patrick Mahomes er vor tids største quarterback – og det er ikke til diskussion længere. I løbet af sine første seks sæsoner som starter i NFL, har Mahomes ført Kansas City Chiefs frem til to Super Bowl-titler og seks AFC-finaler. Mahomes har kastet for 28.424 yards og 219 touchdowns og er blevet kåret som ligaens mest værdifulde spiller to gange.

I denne sæson har Mahomes’ statistikker måske ikke været lige så prangende, som de tidligere har været. Det er også Kansas City Chiefs’ forsvar, som har stjålet overskrifterne ved at tillade næstfærrest point (16,8 pr. kamp) i NFL. Alligevel er der ingen tvivl om, at Kansas City Chiefs er Patrick Mahomes’ hold, og at han er den ubestridte bannerfører i NFL.

Derfor er Patrick Mahomes også den mest ombejlede person i optakten til Super Bowl LVIII. Medierne flokkes om ham, som var han en stensikker lottokupon. Det har Mahomes også været for Chiefs, siden han skrev under på sin ganske unikke 10-årige kontraktforlængelse til værdi af svimlende 1,5 milliarder danske kroner.

Onsdag morgen havde Gul Kluds Super Bowl-reporter Nicholas Isak Jørgensen fornøjelsen af at møde Patrick Mahomes til et pressemøde på Kansas City Chiefs’ hotel i Henderson, Nevada. Det var en oplagt og fokuseret Mahomes, som mødte pressen.

Hvordan forbereder Mahomes sig på at møde Fred Warner?

Det lykkedes også for Gul Klud at få Mahomes i tale på pressemødet. På søndag står Mahomes over for Fred Warner, som patruljerer i midten af San Francisco 49ers’ forsvar. Warner har været en force igen i 2023-sæsonen, hvor han har leveret 132 tacklinger, 2,5 sacks og otte turnovers.

Derfor spurgte vi Mahomes om, hvordan han forholder sig til Fred Warner, samt hvordan han kommer til at angribe midten af banen:

”De onde mod de gode”

Succes avler modstand. Det er noget, som New England Patriots kan skrive under på, efter at de vandt seks mesterskaber på 17 år. Efter fire optrædener i Super Bowl i løbet af de seneste fem år får Kansas City Chiefs nu ”kærligheden” at mærke. Flere og flere fans håber på, at Chiefs fejler i Super Bowl LVIII, og de bliver fremstillet ”som de onde”, der møder ”de gode” i San Francisco 49ers.

Patrick Mahomes har ikke noget problem med, at Chiefs bliver fremstillet på samme måde, som Patriots er blevet. Mahomes hæfter sig ved, at den offentlige modstand bunder i, at Chiefs er det mest succesfulde hold i NFL – og det er et bytte, som han gerne tager.  

Eric Bieniemy leverede motivationstalen før AFC-finalen

Onsdag kom det frem, at Kansas City Chiefs havde besøg af sin tidligere offensive koordinator Eric Bieniemy før AFC-finalen. Bieniemy holdt bl.a. en stor motivationstale, som hjalp holdet til sejr og Super Bowl-avancement.

Patrick Mahomes havde kun roser til overs for sin tidligere offensive koordinator. Eric Bieniemy er senest blevet afskediget af Washington Commanders, efter at Dan Quinn har valgt at ansætte Kliff Kingsbury som ny offensiv koordinator. Mahomes er dog ikke i tvivl om, at Bieniemy snart er tilbage i NFL igen:

Patrick Mahomes som træner i NFL?

Hvis I hører til dem, der er begyndt at blive trætte af, at Patrick Mahomes fylder så meget, som han gør i sendefladerne og i dækningen af NFL, så er I nok nødt til at tage en dyb indånding og væbne jer med tålmodighed.

Patrick Mahomes blev spurgt til, om han kunne tænke sig at træne i NFL, når han er færdig med at terrorisere modstanderne på grønsværen. Som I kan se i klippet nedenfor, så svarede Mahomes entydigt ”ja” på det spørgsmål.  

Derudover fremhævede Mahomes sin holdkammerat Jerick McKinnon som sit bedste bud på en spiller fra Kansas City Chiefs, der på sigt kan blive træner i NFL. Det kan være, at vi fremover skal holde et vågent øje med McKinnon på den front!

Læs også: Interviews med Chiefs’ stjernefrø – Pacheco og Rice