Millioner af dollars er på spil, når Super Bowl hvert år løber af stablen, ikke blot for spillerne, men også for alle de virksomheder, der reklamerer. Se årets bedste Super Bowl reklamer her.

Allerede inden Super Bowl 56 blev sparket i gang, var der blevet sat rekorder. De blev dog ikke sat på banen, men i den kommercielle spil uden for banen. Som vi skrev som optakt til kampen, så har reklamer fået en central rolle i en af årets største sportsbegivenheder.

I år har prisen nået 7 millioner dollars for blot 30 sekunders skærmtid. Det svarer til godt halvanden million krone per sekund! De beløb kan sikre firmaer at bruge historiske senge, tæmme dyr, sikre de største berømtheder. Alt sammen i et forsøg på at få mest opmærksomhed og den bedste reklame.

Vi har samlet vores bud, på dette års Super Bowl-vinderen i reklameland.

Zeus og Hera går elektrisk

En af de helt store reklamer kom fra BMW, der i deres reklame har fået gode gamle Arnold Schwarzenegger til at agere pensioneret græsk gud.

Avocados From Mexico

Hvad er bedre end lækker mexicansk mad? Selv de gamle romere så ud til at nyde avocado til deres seancer.

Doritos

Berømtheder, elskede sange og dyr sælger, Doritos rammer 2 for 3 i denne på mange måder klassiske Super Bowl-reklame

Disney Plus

I sportsverden er der altid snak om, hvem der er den største ged, altså den bedste nogensinde. Disney Plus forsøger at tage den titel i streaming-verden, og med deres reklamer beviser de, at der er rigeliget med geder.

NFL

Ligaen selv ville også være med på moden, med denne fremragende, stjernespækkede, animerede video, der dog kun kan ses direkte på YouTube.

Lays

Chipsfabrikanten Lays var også klar med Paul Rudd og Seth Rogen, to er af mest vellidte komikere og skuespillere. Ren bromance er aldrig noget at rynke på næsen af.

Headspace

Sanger John Legend inviterer dig og hele din familie til at sove med ham, sådan da. Det skulle hjælpe på dit mentale helbred.

General Motors

Elektriske biler har været en af de helt store fokuspunkter i år, og General Motors har fået Mike Myers til at genoplive sin klassiske karakter fra Austin Powers-filmene.

Hellmans

Mayonnaisefirmaet Hellmans stod for en genoplivning af en klassiker, da de tog gode gamle Terry Tate office linebacker til en ny generation. Denne gang er det Jerrod….. vent på det…. Mayo, der tackler madspil.

Cutwater Spirits

En hyldest til alle os, der har gjort dovenskab til en dyd.