Vi er præcis trekvartvejs gennem grundspillet, og der er stadig intet afklaret.

Eller det passer ikke helt, for LA Rams er klar til slutspillet, og San Francisco-området kan glæde sig til slutspil på tv, idet både 49ers og Raiders (som de eneste) ikke længere kan nå playoffs.

Spilleuge 14 åbner natten til fredag med, hvad der burde have været en topkamp, men er blevet lidt en fuser, når Tennessee Titans tager imod Jacksonville Jaguars. Kampen er vigtigst for hjemmeholdet, og du kan læse vores optakt til kampen og også få spiltips til opgøret her på gul klud.

Money in the bank
I min ugentlige artikel får du her et bud på en kamp, der ganske enkelt ikke må kikse. Du får ikke det højeste odds, til gengæld er der hurtig forrentning af dine investerede kapital. Jeg er 12-1 i denne kategori efter 13 uger, efter Dolphins (med lidt held) besejrede Buffalo Bills i søndags.

I denne uge spiller jeg med livrem og seler og giver dig Los Angeles Chargers over Cincinnati Bengals.

Det er en Philip Rivers i topform og et forsvar, der er blandt NFLs bedste, mod et Bengals-mandskab, der er ramt af et hav skader, og ikke kommer til at yde hjemmeholdet nævneværdig modstand.

Der er kun odds 1,10 på en Chargers-sejr, men det er lige så sikkert som sol i Californien, og den skal du bare spille tungt.

EM håndbold Picks
Husk at vi har udvidet antallet af Picks-spil, så du nu kan spille picks under hele EM i håndbold for kvinder. Tilmeld dig nu, og spil med om præmier for over 70.000 kr.

Ugens bedste bet
Browns er på rette vej, men i sidste uge bommede de totalt, og det betød, at jeg missede denne kategori. Med det store nederlag til Texans, er jeg nu på 5-8 i sæsonen i denne kategori.

Ugens bedste bet er et væddemål, hvor jeg synes odds-setterne har vurderet forkert i den ene eller anden retning.

I denne uge synes jeg odds på et nederlag til et Raiders nederlag er alt for lavt, når de på hjemmebane tager imod Pittsburgh Steelers, 
Raiders giver vanvittige odds 5,20 for en sejr, mens Steelers giver 1,16 igen på trods af, at de er uden runningback James Conner. Har du juleøl i blodet, så spil på en sejr til hjemmeholdet, men vil du spille den mere sikkert, kan du spille kampen på handicap.

Du kan få Raiders til odds 1,72 for et nederlag, hvor de må tabe med 12 point. Det synes jeg er ugens bedste bet. Vil du have lidt mere i posen, så spil på et nederlag med under 10 til odds 1,95.

Ugens overraskelse
Hver uge får du et bud på en overraskelse, ofte med et odds over 3,00. I denne kategori er jeg nu nu 6-7 i sæsonen, efter Redskins med butt-fumble-Mark som QB tabte til Eagles i mandags.

I denne uge tager jeg en gigantisk chance og forudser, at Miami Dolphins leverer er kæmpe overraskelse og slår New England Patriots.

Sidstnævnte er uden tvivl et bedre mandskab, med historisk set har de altid problemer med Dolphins på udebane i december.

Eneste minus for Dolphins er at de med stor sandsynlighed er uden cornerback Xavien Howard, der fører ligaen i interceptions. Sidste år lavede han to fabelagtige interceptions på Tom Brady, der førte til sejr i samme kamp på samme tid.

Kan Dolphins gentage bedriften, så er der lækre odds 3,65 på en hjemmesejr, og det skal prøves.

Elming Specials
I samarbejde med Oddset fra Danske Spil laver jeg hver uge specials, hvor vi skruer nogle interessante spil sammen, og hvor du får lidt ekstra i posen.

Bills over Jets, Giants over Redskins og Rams over Bears er alle mulige, og giver dig odds 4,50.

Bucs slog Saints i spilleuge 1. Kan de gentage den bedrift får du flotte odds 5.00.

Travis Kelce er brandvarm og med Kareem Hunt ude, får Kelce endnu flere bolde. To touchdowns giver dig odds 13.

Og så en TD-tripel på de tre tv-kampe. Der er odds 12 igen, hvis Spencer Ware, Amari Cooper og Tarik Cohen alle scorer søndag.

Tanker på falderebet
Smid lidt penge på Bills til 1,55 over Jets.
Broncos ude over 49ers til odds 1,50 lyder fornuftigt,.
Cowboys hjemme til 1,52 over Eagles skal du prøve

God fornøjelse
Claus Elming

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her