Vi havde en heldig hånd i sidste uge med mange store gevinster, og så lige en enkelt bummert med Cowboys. Det vil jeg forsøge at gentage i denne uge (altså den heldige hånd, ikke bummerten). 

Det er nemlig en weekend, hvor der er rigtig mange fine odds at hente, hvis vi vel at mærke kan finde de rigtige vindere i en spilleuge, der helt sikkert vil blive proppet med overraskelser. 

I denne uge holder Cleveland Browns og Pittsburgh Steelers fri, lige som Tampa Bay Buccaneers og Carolina Panthers, der begge spillede i London i søndags, også får en friweekend.

De resterende 28 hold skal alle i kamp, og lidt hurtig hovedregning fortæller at der så er 13 kampe (Bills mod Dolphins tæller ikke med).

NFL sæson 100 Jubilæumskamp
For at fejre NFLs sæson 100 vil ligaen hver uge have én kamp, der symboliserer det historiske. En vigtig kamp, et betydningsfuldt opgør, en Super Bowl rematch, et opgør mellem arvefjender eller en kamp, der kan dateres meget langt tilbage.

I denne uge er det kampen mellem Green Bay Packers og Oakland Raiders. Hvorfor spørger du sikkert. Men der er en (god) forklaring.

Det er en rematch af Super Bowl II, hvor Packers vandt 33-14 og headcoach Vince Lombardi stod i spidsen for mandskabet for sidste gang. Super Bowl trofæet er som bekendt siden blevet opkaldt efter den legendariske træner.

Torsdagskampen
Spillerunde 7 åbner torsdag nat med et opgør, der pludselig er blevet meget interessant. Kansas City Chiefs og især unge Patrick Mahomes er lidt i krise og har tabt to i træk. Modstanderen er Denver Broncos, der efter en hård start med fire nederlag, har vundet de seneste to kampe.

Sidstnævnte har hjemmebane, og på Mile High er det en kæmpe fordel, men om det er nok til at besejre Chiefs, kan jeg godt tvivle på.   

Chiefs har formentlig Sammy Watkins med igen og han udgør sammen med Tyreek Hill en giftig duo. Jeg tror faktisk kampen kan blive tæt, men Broncos kan ikke score point nok til at vinde.  

Der er odds 1,65 på en sejr til udeholdet, og det synes jeg er et vildt godt odds. 

Spilleuge 7
Det er en meget spændende søndag vi går i møde med mange vigtige opgør. Cowboys-Eagles, Colts-Texans og Lions-Vikings for bare at nævne de tre med mest på spil. Det er også en søndag, hvor næsten alle favoritter kan ryge i problemer. Jeg har fundet et par gode væddemål til dig, og så også en enkelt overraskelse, som jeg håber går hjem.

Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver onsdag.  

Money in the bank
Hver uge får du et spiltip, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har fået en perfekt start igen i år, og med Ravens’ sejr over Bengals er jeg nu 6-0 efter seks uger (og 26-1 gennem de sidste to sæsoner). 

I denne uges udgave af NFL showet anbefalede jeg en San Francisco 49ers sejr ude over Washington Redskins, og det holder jeg fast i her. 

OK, så 49ers har en lang flyvetur og tre tidszoners forskel i benene, men det er også det eneste, der adskiller dem fra en sikker sejr.

Redskins fik deres første sejr i søndags over Dolphins, men det var med hiv og sving, og et stærkt løbeangreb, og det får de ikke mulighed for at praktisere mod 49ers.

Vestkystens gulddrenge er klasser bedre end Redskins, og især må den defensive linje slikke sig om munden, når den kigger på modstandere. 

Det kunne faktisk blive en nedslagtning, men i første omgang holder vi os til odds 1,25 for en udesejr. Vil du have lidt mere i posen, så spil 49ers på handicap til odds 1,75 for en sejr med mere end 8 point.     

Ugens bedste bet
Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her gik jeg ned med et brag i sidste uge, da Cowboys tabte til NY Jets. Dermed er jeg 2-4 indtil videre i sæsonen her.

Jeg er faktisk så sur på Cowboys, at jeg i denne uge har valgt at spille mod dem, når de på hjemmebane tager imod Philadelphia Eagles.  

Dallas Cowboys er med stor sandsynlighed uden stjerne-receiver Amari Cooper. Da de samtidig har skader på offensive linje, er de ikke godt stillet mod et Eagles-mandskab, der er meget stærke oppe foran. 

Eagles QB Carson Wentz spiller på et højt niveau i øjeblikket, og kan han få lidt hjælp af sine playmakers på angrebet, så tror jeg Philly vinder dette vigtige NFC East opgør. 

Der er odds 2,35 på en sejr til Eagles. Og det er ugens bedste bet. 

Vind NFL-rejse
I samarbejde med Oddset har vi en konkurrence kørende gennem hele NFL-sæsonen, hvor du kan vinde en NFL-rejse i 2020 til en værdi af kr. 10.000.

Du kan deltage her på Gul Klud eller på et af vores søster-sites. Det nye politisk ukorrekte madmekka Eat My Sports. Vores nye lækre fantasy-univers Fantasy Boss, vores podcast Det Ovale Kontor og podcasten NFL Showet, som jeg laver sammen med Thomas Qvortrup.

Læs her, hvordan du deltager eller deltag i denne uges konkurrence

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et odds, som er for godt til ikke at prøve. Her ramte jeg plet i sidste uge med Houston Texans over Kansas City Chiefs (og faktisk også med San Francisco 49ers over LA Rams), og dermed er jeg nu 2-4 i denne kategori for sæsonen.

I NFL Showet foreslog jeg at spille på NY Jets til odds 4,40 for en sejr over New England Patriots, og selvom jeg faktisk tror på, det kan lade sig gøre, så går jeg her i en anden retning.

Når Arizona Cardinals søndag løber på banen til opgøret mod NY Giants på Met Life Stadium i New Jersey, så er det også det første møde mellem årets to højest draftede quarterbacks. Kyler Murray fra Cardinals blev valgt som nr. 1, mens Giants tog Daniel Jones som nr. 6.

Begge har velsagtens allerede bevist, at de har en fremtid i NFL, og da de begge spiller i NFC-halvdelen, kan vi håbe på mange møder mellem de to i årene fremover.

Giants er ramt af skader, og ikke mindst på angrebet ser det slemt ud. Holdet mangler den bedste runningback, receiver, og tight end, og det gør det ikke nemmere for Mr. Jones at spille quarterback. 

Kyler Murray har til gengæld bevist, at han nok skal lære det der NFL, og hans evne til at skabe plays afgører kampen.   

Der er odds 2,45 på en udesejr til Cardinals, og kan de vinde med bare 4 point stiger det odds til 3,30

Elming Specials
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er gode gevinster. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

I sidste uge ramte jeg odds 6,25 på min Tripel. I denne uge får du næsten lige så meget, Jeg er ret sikker på at Jaguars vinder. Kan Vikings slå Lions på udebane, og Texans besejre Colts, så er der odds 5.80 igen.

TY Hilton er tilbage for Colts. Scorer han et TD og kan DK Metcalf og Jordan Howard følge trop for hhv. Seahawks og Eagles, så er der lækre odds 18 igen på min TD tripel.

Haaaaail Mary. Lidt vildt så er min Hail Mary gået hjem de sidste to uger til hhv. odds 10 og odds 15. I denne uge får du odds 12, hvis Russel Wilson kan kaste 4 TD mod Baltimore Ravens.

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.
Under 41 point mellem Bills og Dolphins til odds 1,90 skal prøves
Seahawks til odds 1,60 over Ravens er et super-odds.
Falcons hjemme over Rams til odds 2,35 er fristende

God fornøjelse med sjette spilleuge i sæson 100
Claus Elming