Hvis du inden sæsonen havde fortalt mig, at de sidste to ubesejrede hold i NFL ville være New England Patriots og San Francisco 49ers, så burde du overtage denne artikel. 

Førstnævnte kan man ikke sige noget til, men sidstnævnte er trods alt lettere overraskende, men fuldt fortjent som de spiller.  

49ers har allerede siddet over, så derfor er de 4-0 efter fem spilleuger, mens Patriots er 5-0 og med stor sandsynlighed 6-0 fredag morgen!  

I denne uge er det så Bills og Colts, samt Bears og Raiders, der spillede i London i søndags, der får en friuge, mens de resterende 28 hold alle skal i kamp.

NFL sæson 100 Jubilæumskamp
For at fejre NFLs sæson 100 vil ligaen hver uge have én kamp, der symboliserer det historiske. En vigtig kamp, et betydningsfuldt opgør, en Super Bowl rematch, et opgør mellem arvefjender eller en kamp, der kan dateres meget langt tilbage.

I denne uge er det kampen mellem New York Giants og New England Patriots. Hvorfor spørger du sikkert. Men der er en (god) forklaring. Det er en rematch af Super Bowl 42 og 46, hvor Giants begge gange besejrede favoritterne fra the Death Star. Eli Manning blev kåret til MVP i begge kampe, og hvem husker ikke David Tyree og hans Helmet catch?

Torsdagskampen
Spillerunde 6 åbner faktisk med ovenstående opgør. Patriots har hjemmebane og Giants er endnu større underdog, end de var i 2008, da de mødte et ubesejret Patriots-mandskab i Super Bowl 42. 

Dengang vandt de, men det kommer ikke til at ske torsdag. Der er klasseforskel på de  to mandskaber, og Giants er uden Eli… Det er unge Daniel Jones, der får chancen, og han kommer i menneskehænder, når han står overfor Bill Belichicks forsvar.      

Der er odds 1,09 på en Patriots-sejr, og det skal du bare spille. 

Spilleuge 6
Det er en meget interessant uge, hvor næsten alle underdogs kan vinde. Når jeg kigger ned over kampene, så er der rigtig mange, der kan falde ud til begge sider. Jeg har igen fundet et par gode væddemål til dig, og så også en enkelt overraskelse, som jeg håber går hjem.

Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver onsdag.  

London Calling
Der er NFL i dit fjernsyn en 14-15 timer i træk på søndag. Det hele åbner kl. 15:30 med kampen mellem Tampa Bay Buccaneers og Carolina Panthers.

Grunden til den tidlige kampstart, skal naturligvis findes i det faktum, at de to klubber krydser klinger på Christian Eriksens  nye hjemmebane i Tottenham. Hvis de over 60.000 tilskuere får samme underholdning som i søndags, da Raiders besejrede Bears, så har de en sjov eftermiddag i vente i London.

De to klubber mødtes også i spilleuge 2. Her vandt Buccaneers, og Panthers satte efterfølgende Cam Newton på skadeslisten. Siden har de ikke tabt, og den unge quarterback Kyle Allen har gjort det rigtig godt.

Nu mødes de så igen. Denne gang med Bucs på hjemmebane (altså i det nordvestlige London), og det bliver en halt anden kamp. Men jeg tror resultatet bliver det samme. En sejr til Buccaneers.

Panthers er favorit til odds 1,77 mens der er odds 2,20 på en “hjemmesejr”. 

Se også de mange lækre Christian McCafrrey-specials, som Oddset har lavet.

Money in the bank
Hver uge får du et spiltip, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har fået en super start igen i år, og med Patriots nemme sejr over Redskins er jeg nu 5-0 efter fem uger (og 25-1 gennem de sidste to sæsoner). 

I denne uges udgave af NFL showet anbefalede jeg en Baltimore Ravens sejr over Cincinnati Bengals, og det holder jeg fast i her. 

Jeg er faktisk ikke 100% sikker på denne kamp. Bengals overraskede sidste år mod Ravens, men det var dengang, og der var AJ Green med for de tigerstribede fra Cinci.

Ravens skal vinde for at holde fast i førstepladsen i AFC North, og de har hjemmebane, så jeg går med på en sejr til Lamar Jackson og co. Der er odds 1,17 på en hjemmesejr. 

Ugens bedste bet
Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. Her kom vi tilbage på sporet med væddemålet på antal point scoret i Eagles-Jets opgøret. Dermed er jeg 2-3 indtil videre i sæsonen her.

I denne uge skal vi igen have fat i Jets og deres manglende evne til at score point, når jeg tror på, at Dallas Cowboys vinder – og vinder stort – over J-E-T-S. 

Der er en ubekendt faktor i, om Sam Darnold er tilbage på quarterback for Jets. Det burde dog ikke betyde det helt store, da Cowboys er stærkere besat på næsten alle positioner. 

Der er odds 1,30 for en Cowboys-sejr og det synes jeg faktisk er meget højt. Vil du have endnu mere i posen, så prøv Cowboys med handicap 7,5 til odds 1,90 gange pengene, der er ugens bedste bet. 

Vind NFL-rejse
I samarbejde med Oddset har vi en konkurrence kørende gennem hele NFL-sæsonen, hvor du kan vinde en NFL-rejse i 2020 til en værdi af kr. 10.000.

Du kan deltage her på Gul Klud eller på et af vores søster-sites. Det nye politisk ukorrekte madmekka Eat My Sports. Vores nye lækre fantasy-univers Fantasy Boss, vores podcast Det Ovale Kontor og podcasten NFL Showet, som jeg laver sammen med Thomas Qvortrup.

Læs her, hvordan du deltager eller deltag i denne uges konkurrence

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et odds, som er for godt til ikke at prøve. Her missede vi desværre lige en Jaguars-sejr over Panthers, og dermed er jeg nu 1-4 i denne kategori.

I denne uge kan vi gå i én af to retninger. Eller faktisk mange, men nu holder vi fast i disse to:
Kan 49ers fortsætte den ubesejrede stime og besejre Rams i Los Angeles?
Er Chiefs’ krise for real, og kan Texans overraske på Arrowhead? 

Begge er glimrende bud på overraskelser (find flere nederst i artiklen under Tanker på falderebet). 

Jeg holder fast i Texans og tror på, at de kan byde Chiefs op til dans. OK, Texans har ikke en O-line lige som Colts, der formåede at holde bolden i egne rækker i over 37 minutter, men de har Deshaun Watson og hans evne til smide point på tavlen.

Vilkårene for at score mange point er også forbedrede i form af skader til et par af Chiefs’ største defensive profiler. Jeg tror på 30+ point af Texans på søndag. Kan Mahomes følge med eller begrænser hans ankelskade ham?

Der er odds 2,80 på en sejr til Texans (og odds 1,88 på over 25 point scoret).

Elming Specials
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er gode gevinster. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

Min Tripel i dennne uge giver odds 6,25 og inkluderer en hjemmesejr til Vikings over Eagles og to udesejre til Seahawks og Saints over hhv. Browns og Jaguars. Der er usikkerhedsmomenter ved alle tre, så derfor også et fint odds, hvis alle tre klubber vinder.

Juju Smith-Schuster er god. Og det ved Steelers nye quarterback Devlin Hodges. Han skal nok kaste bolden meget til den unge receiver. Det samme gælder Deshaun Watson, der har en superstjerne i DeAndre Hopkins. Og apropos superstjerne, så er George Kittel nok NFLs bedste tight end lige nu. Scorer de alle tre touchdown i weekenden, så er der odds 8,00 igen.

Sidst men ikke mindst er der min Hail Mary, som er lidt crazy. Der er odds 2,60 på en 49ers sejr. Det synes jeg er godt i sig selv. Men kan de vinde med mellem 13 og 18 point (som inkluderer 2 TD eller 2 TD + 1 FG), så er der odds 15 igen.

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.
Cardinals hjemme over Falcons til odds 2,15 er fristende
Odds 2,25 på Titans ude over Broncos skal prøves
Saints på udebane over Jaguars til odds 2,05 er et super-odds.
Og hvad med Steelers? En sejr ude over Chargers giver odds 3,30!

God fornøjelse med sjette spilleuge i sæson 100
Claus Elming