Alle hold har nu spillet minimum 10 kampe, og det står nu klart, at Cincinnati Bengals ikke kommer i slutspillet.

Det er dog foreløbigt det eneste, der er 100% sikkert. Der er stadig 31 klubber i spil og alle divisioner er stadig åbne.   

Artiklen er bragt i samarbejde med Oddset fra Danske Spil

Se også: Sådan ser NFL-slutspillet ud lige nu

Torsdagskampen
Spillerunde 12 åbner med et meget afgørende AFC South opgør, hvor alle fire hold stadig håber på forlænget spilletid i januar.

Houston Texans tager hjemme imod Indianapolis Colts, i en kamp, hvor vinderen sætter sig på førstepladsen i divisionen. 

Hjemmeholdet fik en ordentligt lussing i weekenden af Baltimore Ravens, mens udeholdet selv satte Jaguars på plads. Dette burde indikere, at Colts er favoritter, men hjemmebanen er en stor fordel for Texans.

Der er blot 1,52 for Texans-sejr, mens Colts giver flotte 2,75 igen

Spilleuge 12
Der er faktisk et hav af gode odds på overraskende udesejre i denne uge, hvor én eller to helt sikkert går hjem, og så er det jo bare med at ramme de rigtige.  Jeg har fundet et par gode væddemål til dig, som jeg håber beriger din weekend.

Du kan også høre flere spiltips i podcasten NFL Showet, som udkommer hver onsdag.  

Money in the bank
Hver uge får du et spiltip, som ganske enkelt ikke kan gå galt. Eller lad mig omformulere. Helst ikke burde gå galt. Jeg har ramt plet hver uge indtil videre, og med Raiders sejr på +3 i søndags er jeg nu 11-0 efter 11 uger (og 31-1 gennem de sidste to sæsoner).

I denne uges udgave af NFL showet anbefalede jeg en Detroit Lions sejr på udebane over Washington Redskins, og det holder jeg fast i her.

Lions er uden Matthew Stafford, men i Jeff Driskel har de en fin erstatning, der har mange sjove våben at lege med. Forsvaret er lettere ustabilt, men det er ikke ligefrem en angrebsmaskine de møder på søndag.  

Faktisk gik Washington Redskins fire fulde kampe ude at score et offensivt touchdown. Forbandelsen blev brudt i søndags, men jeg kunne godt se dem gå i stå igen.

Lions giver faktisk fine 1,58 for en sejr på udebane, og kan de vinde  med fem point, stiger det odds til lækre 2,10

Ugens bedste bet
Hver uge får du også et bud på et væddemål, hvor jeg vurderer at odds-sætterne har skudt helt ved siden af. I sidste uge ramte jeg en Jets-sejr i bundskraberen modRedskins til odds 2,10, og i denne uge har vi samme odds, men i en noget anden kamp.   

Philadelphia Eagles var en af mine store favoritter inden sæsonen, men skader og skidt spil har dem lige nu udenfor slutspillet. Derfor skal de til at vinde nogle kampe, og det skulle gerne starte søndag. 

Desværre er modstanderen Seattle Seahawks, der lige har siddet over efter deres vigtige sejr over San Francisco 49ers. 

Russel Wilson er en énmandshær, men hele holdet omkring ham bliver bedre og bedre, og så er de forholdvis skadesfri.  

Jeg tror Eagles får det svært på trods af hjemmebanen og satser derfor på en Seahawks-sejr til odds 2,10.

Ugens overraskelse
Du får også i hver artikel mit bud på et odds, som er for godt til ikke at prøve. Der ligger som tidligere nævnt en hel del potentielle overraskelser og venter, og så er det jo bare med at vælge den rigtige.    

Vi leder altid efter et odds i nærheden af de 3,00 gange pengene igen, og i denne uge får du endnu mere i posen, når jeg forudser noget så sjældent som et Patriots nederlag på hjemmebane. 

Tom Brady og co. er – om ikke i krise, så i hvert fald – ude af sync, og når de på søndag tager imod Dallas Cowboys, så kan det godt blive til et af de sjældne nederlag på hjemmebane. 

Cowboys er godt kørende, og er lige nu i bedre forfatning på angrebet end Patriots. Begge mandskaber har to dygtige forsvar, og det bliver sandsynligvis et af disse, der kommer til at afgøre kampen. 

Jeg tror på, at Cowboys har både nok held, selvtillid og styrke til at vinde opgøret, og det er der odds 3,30 på igen.     

Elming Specials
Sidst men ikke mindst laver jeg i år sammen med Oddset en stak specials, som jeg synes kunne være sjove at prøve, og hvor der er gode gevinster. Samtidig  smider Oddset 10% oveni, så er der er endnu mere at hente, hvis de går hjem.

Ugens tripel kræver tre favoritsejre. Kan Falcons slå Bucs, Bills besejre Broncos og Ravens vinde ude over Rams, så er der odds 3,45 igen.

Min touchdown tripel er godt kørende for tiden, og vi prøver igen med tre af de store runningback-stjerner. Scorer Alvin Kamara, Ezekiel Elliott og Aaron Jones alle tre, så scorer du lækre odds 6,00.

Sidst men ikke mindst har vi min Hail Mary. Kan Dak Prescott og Tom Brady begge kaste over 350 yards i kampen på søndag, så kaster det en fin gevinst af sig på 8,00 gange pengene.

Tanker på falderebet
Og nå ja, så til allersidst får du lige mine tanker om 3-4 væddemål i runden.
Jaguars ude over Titans til odds 2,70 virker meget højt.
Raiders ude over Jets til odds 1,70 er en gave.
Odds 3,30 på en Giants sejr ude over Bears skal prøves. 
Packers kan godt slå 49ers ude til odds 2,50 
Og du skal ikke afskrive en Bengals sejr hjemme over Steelers!

God fornøjelse med sjette spilleuge i sæson 100
Claus Elming