Josh Allen scorede fire touchdowns, da Buffalo Bills sendte Pittsburgh Steelers ud i slutspilsmørket med 31-17.

Buffalo Bills er klar til divisionsrunden med en sejr på 31-17 over Pittsburgh Steelers. Det var Josh Allen, som stjal overskrifterne, da han kastede for 203 yards og tre touchdowns og løb for yderligere 74 yards og en scoring. Sneen eller de iskolde temperaturer, som fik NFL til at udskyde kampen med et døgn, kunne altså ikke stoppe Bills’ superstjerne.

Sejren betyder, at Buffalo Bills avancerer til næste runde af slutspillet, hvor de får besøg af Kansas City Chiefs.

Josh Allen startede opgøret med at kaste to touchdowns på Bills’ første tre angrebsserier. Først var det Dawson Knox, der stod for enden af et 9-yard kast, og efterfølgende var det rookien Dalton Kincaid, der greb et 29-yard langt touchdown.

I andet quarter leverede Josh Allen så ét af kampens højdepunkter, da han tog bolden i egne hænder og løb for et 52-yard langt touchdown. Scoringen bragte Bills foran med 21-0, og var det næstlængste touchdown-løb af en quarterback i slutspillets historie.

Pittsburgh Steelers havde vundet de seneste tre kampe, hvor Mason Rudolph havde overtaget tøjlerne fra Kenny Pickett. Rudolph havde det svært i første halvleg, men sluttede opgøret med respektable 229 kastede yards for to touchdowns og en interception. Det var Buffalo Bills’ cornerback Kaiir Elam, som stod for den spektakulære interception i Bills’ egen endzone.

Nederlaget kommer til at puste ild i rygterne om Mike Tomlins fremtid. Tomlin blev spurgt ind til sin fremtid på det efterfølgende pressemøde, og han reagerede ved at forlade podiet. I skrivende stund har Mike Tomlin kontraktudløb efter 2024-sæsonen.