Forsvaret var forrygende for Los Angeles Rams, da Sean McVays mandskab slog Seattle Seahawks 30-20 i Wild Card-runden. Cornerback Darious Williams leverede et fremragende pick-six.

Seattle Seahawks og Los Angeles Rams tog lørdag aften hul på slutspillet i NFC, da de bragede sammen på Lumen Field i Seattle.

Hjemmeholdet var spået som favoritter, men sådan skulle det ikke gå. Rams-forsvaret var nemlig fabelagtigt spillende med et stærkt pass rush og fremragende opdækning, hvilket gjorde opgaven ekstremt vanskelig for Russell Wilson. Derfor sejrede Rams ganske overbevisende med 30-20.

Kampens største spil fandt sted i andet quarter, hvor Rams-cornerback Darious Williams læste et screen-spil til Seahawks-receiver DK Metcalf. Williams satte i sprint, interceptede Russell Wilsons kast og løb hele vejen for et touchdown og en føring på 13-3.

Se spillet herunder!


Efter Darious Williams’ lækre touchdown holdt Los Angeles Rams føringen hele vejen til slut og afgjorde reelt kampen i midten af fjerde quarter, hvor de kom foran med 30-13. Til sidst fik Wilson og co. pyntet lidt på slutstillingen.

Opgørets helt store oplevelse var som nævnt Rams-forsvaret, der spillede en tæt på fejlfri kamp. Defensiven lukkede ned for Russell Wilson og Seahawks-angrebet ved blandt andet at sacke quarterbacken fem gange. Offensivt var rookie-runningback Cam Akers en fornøjelse at følge, da han løb for 131 yards og et touchdown krydret med 45 gribeyards. Den yards-total er en Rams-rekord for rookies.

Wolford, Donald og Kupp skadet
John Wolford startede på quarterback for Rams, men udgik i første quarter med en nakkeskade. Han blev erstattet af Jared Goff, der langt fra imponerede, men leverede en præstation uden kostbare fejl.

Rams’ helt store stjerne, Aaron Donald, udgik af kampen i tredje quarter med en skade i ribbenene og vendte ikke tilbage. Skadens omfang er endnu ukendt. I slutminutterne forlod wide receiver Cooper Kupp også banen med en skade.

Læs også: Aaron Donald skadet i Rams’ slutspilssejr

Los Angeles Rams møder højst sandsynligt Green Bay Packers i næste runde af slutspillet. Det kræver, at Tampa Bay Buccaneers som forventet slår Washington Football Team.