Tennessee Titans har placeret Julio Jones på ‘injured reserve-listen’, hvortil den erfarne receiver – som minimum – misser de kommende tre uger.

Tennessee Titans har lagt sig i spidsen i AFC med syv sejre i de første ni spillerunder, men korthuset risikerer snart at vælte for øjnene af en magtesløs Mike Vrabel.

Angrebet udfordres af, at flere af dets største profiler har pådraget sig længerevarende skader. Først pådrog Derrick Henry sig en fodskade, som ventes at holde ham ude indtil slutningen af grundspillet, og senest har Julio Jones pådraget sig en forstrækning.

Som følge heraf er Julio Jones blevet placeret på Tennessee Titans’ ‘Injured reserve-liste’, hvilket formelt set holder den 32-årige receiver ude i de kommende tre uger. Det betyder, at Jones som minimum misser Titans’ opgør mod New Orleans Saints, Houston Texans og New England Patriots.

Julio Jones havde i forvejen svært ved at leve op til de forventninger, som var forbundet med hans skifte til Tennessee. I skrivende stund står Jones noteret for 21 grebne bolde for 336 yards og ingen scoringer. Jones har også allerede misset tre kampe med skadeskvaler i indeværende sæson.

I Julio Jones’ fravær ventes upåagtede Chester Rogers og Nick Westbrook-Ikhine at få større roller i Titans’ angreb, mens Mike Vrabel ligeledes har aktiveret rookie receiver Dez Fitspatrick fra Titans’ træningstrup.