Baltimore Ravens skadeshelvede fra 2021-sæsonen fortsætter, idet en af forsvarets betydningsfulde spillere kan være færdig for i år.

Ravens og Lamar Jackson hev søndag en flot sejr i land over New England Patriots, men sejren var ikke uden omkostninger. Flere offensive linjemænd blev ramt af skader, men også forsvaret blev påvirket. Den store defensive tackle, Michael Pierce, måtte udgå med en skade. Det viser sig nu, at der er tale om en bicepsskade. Det kan i værste fald koste resten af sæsonen. 

Prøv NFL GamePass gratis

NFL Networks Ian Rapoport skrev om den kedelige udvikling på Twitter.

Den 29-årige forsvarsspiller har spillet det meste af karrieren i Baltimore, men skulle have spillet 2020 og 2021-sæsonerne i Minnesota. Han sad dog ude i 2020 grundet corona, mens en albueskade holdt ham ude af størstedelen af 2021. Det førte til en fyreseddel og en hjemkomst til Baltimore, holdet der gav ham chancen som udraftet spiller i 2016.

Pierce havde flere gode år for Ravens, men det er tvivlsomt, hvor meget indflydelse han får på det resterende af denne sæson. Baltimore vil savne den store klippe i deres løbeforsvar. Det kan betyde mere spilletid til rookie Travis Jones og den unge Justin Madubuike.