Matt LaFleur forventer ikke, at Eric Stokes kommer i aktion igen i 2022, efter at han pådrog sig knæ- og ankelskader i niende spillerunde.

Green Bay Packers har kniven for struben, når de møder Dallas Cowboys søndag kl. 22.25 dansk tid. Aaron Rodgers og co. har været blandt de største skuffelser i denne sæson, hvor de bare har vundet tre af ni kampe og dermed er distanceret af Minnesota Vikings i kampen om NFC North.

For at gøre ondt værre er skaderne begyndt at hobe sig op for Packers. Det er bare en uge siden, at De’Vondre Campbell blev meldt ude for sæsonen med en knæskade og nu er den gal igen på forsvaret.

Fredag har cheftræner Matt LaFleur bekræftet, at det ser alvorligt ud for cornerback Eric Stokes, der forventes ude resten af sæsonen med knæ- og ankelskader, som han pådrog sig i nederlaget til Detroit Lions.

Green Bay Packers valgte Stokes med det 29. valg i 2021-draften og han har kvitteret for tilliden ved at levere pålidelig opdækning i sine første 25 kampe for ostehovederne. Foreløbigt står Stokes noteret for 64 tacklinger, 14 forsvarede kast og en enkelt interception i sin spæde start på tilværelsen i NFL.

Med Eric Stokes ude for sæsonen forventes Rasul Douglas og Keisean Nixon at skulle konkurrere om spilletiden ved siden af Jaire Alexander.