Da Saquon Barkley i årsdagens opgør mod Chicago Bears udgik med en knæskade, holdt Giants og NFL-fans vejret. Nu har New York Giants, som frygtet, annonceret, at Barkley har overrevet korsbåndet i sit højre knæ, der slutter hans sæson.

Giants har startet sæsonen med to nederlag, og deres slutspils-chancer i et svært NFC-felt forekommer små. Slutspilsdeltagelse bliver ikke ligefrem nemmere at opnå, når Giants netop har annonceret, at deres offensive stjernespiller og omdrejningspunkt har spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Giants-runningbacken, der var en af mange prominente navne, der blev skadesramt i 2020-sæsonens uge to, vil snarligt undergå en knæopereration, der skal gøre ham klar til næste sæson.

Næste runningback på Giants holdkort er den tidligere New England Patriot, Dion Lewis. Alligevel, ifølge NFL Network-journalisten, Ian Rapoport, vil Giants prøvetræne den tidligere Pro Bowler, Devonta Freeman, der kan fungere erstatning for Barkley, der trods af en uimponerende start på sæsonen, måtte Barkley fortsat regnes for en af NFL’s dygtigste runningbacks.

På søndag, kl. 19:00 dansk tid, tager Giants i mod San Francisco 49ers, et hold der i den grad også blev skadesramt i spiluge to.