Green Bay Packers har tabt de seneste tre opgør, og holdet er derfor presset til det yderste i kampen om slutspilspladser.

Aaron Rodgers og co. har haft det svært på det seneste, hvor det er blevet til nederlag mod Atlanta Falcons, Indianapolis Colts og Tennessee Titans. De skuffende resultater kan blandt andet klandres på Packers’ skadesliste, der virkelig har hobet sig op i takt med, at 2016-sæsonen er skredet frem. Især forsvaret har været hårdt ramt, og adskillige nøglespillere som eksempelvis Clay Matthews har været ude i en periode.

Men den defensive profil ser nu endelig ud til at være på vej tilbage fra sin skadespause, hvis man skal tro Mike McCarthy. Dog er der fortsat lang vej endnu, før Packers kan stille i stærkeste opstilling:

https://twitter.com/jasonjwilde/status/799735007912849408

 

Jake Ryan har vist sig som en pålidelig løsning på linebacker-positionen, mens T.J. Lang og J.C. Tretter ligeledes – og uomtvisteligt – vil blive savnet på den offensive linje. Yderligere bidrager Randalls fortsatte fravær til de enorme problemer, som Packers’ secondary har oplevet. Man får dog Quinten Rollins tilbage på cornerback-positionen.

I forhold til forsvarets general, Clay Matthews, så har Mike McCarthy udtalt sig positivt omkring sin defensive hjørnestens muligheder for at gøre comeback mod Redskins. Den seks-dobbelte Pro Bowl’er har leveret 13 tacklinger og tre sacks i 2016. Det er dog  vigtigt at have for øje, at den 30-årige linebacker blot har deltaget i træningen på begrænset basis hele ugen, hvorfor det synes usandsynligt, at han på nuværende stadie kan levere på sit vanelige topniveau. Under alle omstændigheder er det dog yderst vigitgt for Packers at få forsvarsprofilen tilbage på banen, hvor han hører hjemme!