Baltimore Ravens’ titelambitioner har taget et hårdt slag.

Natten til fredag tog Baltimore Ravens en stor og vigtig skalp, da de besejrede divisionsrivalerne fra Cincinnati Bengals med 34-20. Med sejren har Ravens lagt sig alene i spidsen af AFC North, og har de facto distanceret Bengals i kampen om divisionstitlen. Derudover har Ravens nu vundet begge indbyrdes opgør over Bengals, og har dermed en potentielt vigtig tiebreaker-fordel.

Alligevel var livet ikke kun en dans på roser for John Harbaugh, da han mødte pressen efter den vigtige divisionskamp. Mark Andrews måtte udgå i kampens første quarter med en ankelskade, efter at han blev trukket ned af Bengals’ Logan Wilson. Harbaugh kunne fortælle, at de første undersøgelser viser, at Andrews er færdig for sæsonen.

Prøv NFL GamePass gratis

Det er et hårdt slag for Baltimore Ravens’ titelambitioner, da det er velkendt, at Mark Andrews er Lamar Jacksons vigtigste og mest pålidelige våben. Alene i 2023-sæsonen har Mark Andrews grebet 45 bolde for 544 yards og seks touchdowns, hvilket er flest scoringer blandt alle tight ends i NFL.

I Mark Andrews’ fravær ventes fjerderundevalget fra 2022 Isaiah Likely at skulle træde i karakter. Likely står foreløbigt noteret for 27 kampe som professionel, hvori han har grebet 45 bolde for 462 yards og tre touchdowns.