Blake Bortles må undvære sin stjerne, Julius Thomas, når Jaguars skal forsøge at hente sæsonens første sejr mod Indianapolis Colts.

Jacksonville Jaguars’ tight end, Julius Thomas, har på det seneste døjet med en albueskade, som offentligheden først blev bekendte med d. 28. september, da Thomas’ skade fremgik af skadesrapporten. Det er endnu uvist, hvornår den 28-årige tight end kan være tilbage på banen.

Julius Thomas var én af Jaguars’ mest prominente erhvervelser i 2015, hvor han blev hentet efter en yderst succesfuld tid i Denver Broncos. Men – som det er tilfældet i dag – Julius Thomas’ første sæson blev i høj grad spoleret af skader, og når Thomas endelig var på banen, så var hans produktion langt fra nævneværdig.

I løbet af 2016-sæsonens første tre kampe har Thomas hevet 11 bolde ind for 148 yards med et enkelt touchdown som følge. Foruden Julius Thomas må tilskuerne i London også se langt efter linebacker, Dan Skuta, som ligeledes misser opgøret med en skade.

Jacksonville Jaguars og Indianapolis Colts sparker NFL International igang, når de mødes på Wembley Stadium klokken 15:30 i dag.