NFL Network melder, at Seattle Seahawks har indledt en dialog med Carlos Hyde om en mulig kontrakt.

Seattle Seahawks er ét af de mest løbetunge angreb i NFL. I 2019 var det kun Baltimore Ravens (596) og San Francisco 49ers (498), der løb bolden flere gange end Seattle Seahawks (481).

Hertil råder Seahawks over Chris Carson og Rashaad Penny, men som det blev klart i fjor, får de sandsynligvis brug for en tredje runningback, som kan supplere to de – og vikariere i tilfælde af skader. Sidste år hentede Seahawks fx Marshawn Lynch tilbage til at udfylde den rolle.

I den forbindelse har Mike Silver fra NFL Network nu meddelt, at Pete Carroll og co. har snøren ude efter veteranen Carlos Hyde.

Carlos Hyde har tidligere tørnet ud for San Francisco 49ers (2014-2017), Jacksonville Jaguars (2018) og senest Houston Texans (2019). Den 29-årige runningback står foreløbigt noteret for 4.370 løbede yards og 32 touchdowns.

Ifølge SiriusXM NFL Radio har Seahawks tidligere forsøgt at skrive kontrakt med den tidligere Falcons-runningback Devonta Freeman, som ligeledes er arbejdsløs. Parterne kunne imidlertid ikke blive enige om kontraktens størrelse – og derfor har Seahawks nu rettet sit søgelys på Carlos Hyde.