Russell Wilson glæder sig over sin kontraktforlængelse med Seahawks og understreger, at de skal vinde Super Bowls.

Russell Wilson er officielt på kontrakt i Seattle Seahawks til og med 2023-sæsonen. Tirsdag formiddag dansk tid kunne han selv annoncere, at han og Seahawks var blevet enige om en kontraktforlængelse, og den har Seahawks nu også bekræftet på deres hjemmeside.

*** Lige inden deadline: Wilson forlænger med Seahawks

Her sætter Wilson også et par kommentarer på kontraktforlængelsen, og han understreger, at han vil vinde flere Super Bowls med Seahawks.

– Vi elsker Seattle, og det er det sted, jeg vil være. Jeg har altid ønsket at være her. Da jeg blev valgt i draften i 2012, ville jeg være her for evigt. Dette hjælper med at sørge for det. Jeg har mange flere år tilbage og meget mere at vinde at gøre – vi har flere Super Bowls, vi skal vinde. Det er jeg begejstret for, fortæller Wilson ifølge Seahawks’ hjemmeside.

Også cheftræner Pete Carroll glæder sig over kontraktforlængelsen med stjernequarterbacken.

– Vi er alle meget tilfredse med, at vi var i stand til at tage det næste skridt for at holde sammen på holdet og fortsætte vores udvikling. Russ har været en stor faktor i alt, hvad der er sket, og det giver os mulighed for at fortsætte med at udvikle os. Russell er en unik spiller, fortæller Carroll.

Wilson har i de senere år været en af NFL’s absolut bedste quarterbacks, og i 2018 kastede han imponerende 35 touchdowns og blot syv interceptions.

Hidtil har Wilson været med til at vinde en Super Bowl med Seahawks i 2014, mens de i 2015 nåede Super Bowl, hvor de tabte til New England Patriots.