Seattle Seahawks-safety Jamal Adams holder nu rekorden for flest sacks af en defensiv back i en NFL-sæson med 8,5 af slagsen. Rekorden blev slået søndag mod Adams’ tidligere hold, New York Jets.

Seattle Seahawks hentede ikke overraskende en meget komfortabel sejr søndag, da New York Jets blev sat til vægs med cifrene 40-3.

Mens opgøret manglede spænding om slutresultatet, så var der til gengæld spænding om en NFL-rekord. En rekord, der blev slået af Seahawks-safety Jamal Adams netop mod hans tidligere hold.

I begyndelsen af andet quarter sackede Jamal Adams Jets-quarterback Sam Darnold og slog dermed rekorden for flest sacks i en sæson af en defensiv back. Med 8,5 sacks holder han nu rekorden, der tidligere lå hos safety Adrian Wilson for hans otte sacks i 2005-sæsonen.

“Det er en ret fed følelse. Jeg sagde til mig selv og alle andre sidste år, hvor jeg fejlede med at slå rekorden, at jeg ville slå den. Nogle troede, at jeg var skør. Jeg vidste, at jeg ville slå rekorden. Uden mine holdkammerater og trænere ville det ikke have været muligt,” siger Jamal Adams ifølge NFL.com.

Seahawks-cheftræner Pete Carroll gav Jamal Adams en kampbold for hans flotte rekord:

“Sikke en fantastisk football-spiller. Og han er ikke færdig nu. Han kommer til at levere flere tal (numbers, red.), før sæsonen er ovre,” lyder det fra Pete Carroll ifølge Ben Arthur fra Seattle PI.