Jamal Adams står over for sin tidligere arbejdsgiver New York Jets i den aktuelle spillerunde.

Det er knap et halvt år siden, at Jamal Adams trumfede et skifte igennem fra New York Jets til Seattle Seahawks. Skiftet var kontroversielt og tynget af dårlig stemning, da Adams i en længere periode – offentligt – kritiserede New York Jets’ sportslige ledelse og trænerstab.

Særligt et interview med New York Daily News blev dråben, der fik bægeret til at flyde over. Heri udtalte Jamal Adams bl.a., at han ‘ikke kunne forestille sig en verden, hvor Adam Gase kunne føre New York Jets til slutspillet’.

Nu står kamphanerne over for hinanden, når New York Jets gæster Seattle søndag aften kl. 22.05 dansk tid.

Jamal Adams er i sagens natur blevet forholdt sin historik og sammenstød med Jets’ ledelse og trænerstab. Men i dag er tonen en anden, end det var tilfældet for seks måneder siden:

“Jeg er først og fremmest glad for, at de gav mig muligheden for at skifte til Seattle. Jeg er ikke specielt interesseret i at tale om fortiden – men jeg har ikke andet end respekt og kærlighed til overs for Jets’ organisation,” udtalte Jamal Adams til NBC.

Den 25-årige forsvarsstjerne har døjet med en skulderskade i 2020, som har betydet, at han kun har spillet otte kampe i sæsonen. Heri har Adams imidlertid gjort en væsentlig forskel – bl.a. med 56 tacklinger og 7,5 sacks.

Således er Jamal Adams kun et enkelt sack fra at slå rekorden for flest sacks i en enkeltstående sæson af en defensiv back (cornerback eller safety, red.), der i skrivende stund tilhører Adrian Wilson.