Seattle Seahawks receiver leverede en halvdårlig tid og sluttede sidst i sit kvalifikationsløb.

Alle ved, at Seahawks receiver DK Metcalf er hurtig, men han er ikke helt så hurtig, som han selv troede.

Efter megen ståhej og medie-opmærksomhed prøvede han søndag ved USATF Golden Games and Distance Open i Californien, at kvalificere sig til det amerikanske olympiske 100 meter-hold, men det gik ikke så godt som håbet.

Metcalf sluttede sidst i sit heat, og løb en tid på 10 sekunder og 37 hundrededele. Det gav ham en plads som nr. 15 af de 17 deltagere i kvalifikationen.

Det er selvfølgelig stadig vanvittig hurtigt for normale mennesker, og endda også for spillere i NFL, men sætter også bare i relief, hvor langt der trods alt er fra at være hurtig på en footballbane, og til at hamle op med de bedste i atletikkens svære kunst.

Som den tidligere Browns og Eagles linebacker og nu sportskommentator Emmanuel Acho konkluderede: Imponerende tid for en mand på 190 cm og 107 kg.

Metcalf var da også selv fuld af respekt til sine konkurrenter bagefter: -Det her er verdensklasse-atleter. Det er deres levebrød. Det er meget anderledes end football-fart, har jeg lige fundet ud af. Men jeg var superglad for at være med.

Og hvis du skulle være i tvivl om Metcalf er hurtig, så skal du bare se hans løb fra sidste års kamp mellem Seattle Seahawks og Arizona Cardinals. Sidstnævntes safety Budda Baker interceptede Russell Wilson, og DK Metcalf tog efterfølgende et langt løb, som i den grad viste hans hurtighed, inden han tacklede safetyen. Se det vilde spil her.