Bobby Wagner er en af ligaens bedste linebackere, og derfor ønsker han også at blive betalt sådan. Derfor springer han træningen over, for at forsøge at presse en ny kontrakt igennem.

C.J. Mosley hævede barren for, hvad en linebacker kan få i løn årligt. Han skrev under på en ny kontrak hos New York Jets under daværende sportsdirektør Mike Mccagnan, til en værdi af $85 millioner dollars. Kontrakten løber over 5 år, hvilket giver Mosley en gennemsnitsløn på 17 millioner dollars.

Læs også: Jets gør CJ Mosley til ligaens dyreste linebacker

Bobby Wagner har kontraktudløb efter indeværende sæson, og kan derefter skrive kontrakt med ethvert hold, der ønsker at have ham. Selv ønsker han at blive hos Seattle, og han vil have Mosley-money

Wagner er med til Seahawks’ træning og kan også ses give interviews – blandt andet ovenstående. Men han træner ikke med. Det er simpelthen for farligt for ham, mener han selv.

Og Wagner har en pointe. Flere spillere er allerede gået ned med skader i de indledende træningspas, og skulle Wagner gå hen og pådrage sig en alvorlig skade, kan det komme til at koste ham mange millioner.

Læs også: Reuben Foster ude for sæsonen med korsbåndsskade

Om Seahawks vælger at forlænge kontrakten er endnu ikke sikkert. Ifølge Overthecap.com har Seahawks omkring $24 millioner i capspace.