Hvis John Lynch og Kyle Shanahan skal slippe Jimmy Garoppolo, kommer det eftersigende til at koste et førsterundevalg.

San Francisco 49ers tog fusen på ligaen, da de handlede sig det tredje valg i den kommende draft. Nu ligger det i kortene, at 49ers henter en ny quarterback, hvilket har sat fut i spekulationerne om Jimmy Garoppolos fremtid.

Læs også: Free agency-analyse og draft-optakt for San Francisco 49ers

49ers’ sportslige ledelse har efterfølgende været forholdsvis klare i spyttet om, at de forventer, at Jimmy Garoppolo også spiller i Santa Clara, når 2021-sæsonen påbegyndes.

Men alle NFL-spillere har deres pris – og nu har 49ers eftersigende sat deres pris for at slippe Jimmy Garoppolo. Ifølge NFL Network kræver 49ers et førsterundevalg for deres aktuelle startende quarterback.

Jimmy Garoppolo har døjet med skadesproblemer siden sit skifte fra New England Patriots til San Francisco 49ers. Således har Garoppolo kun været i stand til at starte 31 af 64 mulige grundspilskampe for 49ers. Senest missede Garoppolo 10 kampe i 2020-sæsonen, hvilket var stærkt medvirkende til, at 49ers kun vandt seks kampe.

Det virker sikkert som amen i kirken, at Trevor Lawrence bliver valgt som den første spiller i den kommende draft. Derefter bliver det straks mere spændende at se, om New York Jets vælger Zach Wilson fra BYU eller Justin Fields fra Ohio State, samt om 49ers tager den tilbageværende af de to, eller om de har bestemt sig for Mac Jones fra Alabama eller Trey Lance fra North Dakota.