Santa Clara County kommer ikke til at huse nogen NFL-kampe i de kommende uger.

Byens NFL-hold, San Francisco 49ers, skal ellers på papiret være vært for Buffalo Bills og Washington Football Team i de kommende uger, men de kampe skal spilles i Arizona på divisionsrivalerne Arizona Cardinals’ hjemmebane i stedet for San Francisco.

Det bekræfter 49ers på sin hjemmeside.

– San Francisco 49ers er nået til enighed om en aftale med NFL og Arizona Cardinals, som giver 49ers mulighed for at være vært for deres hjemmekampe mod Buffalo Bills i uge 13 og mod Washington Football Team i uge 14 på State Farm Stadium i Arizona. 

– Cardinals-organisationen, State Farm Stadium og NFL-embedsmændene har været støttende og imødekommende, mens vi har arbejdet igennem de mange logistiske problemer, der er involveret i rykningen af NFL-kampe, skriver 49ers på sin hjemmeside.

Årsagen til flytningen er selvsagt coronarestriktioner, som forbyder al kontaktsport i Santa Clara County, mens alle besøgende i området skal gå i 14 dages karantæne. Derfor rykkes 49ers’ kampe altså til Arizona, hvor restriktionerne er mere lempelige.

I første omgang låner 49ers kun Arizona-stadionet i de kommende to uger, men den 3. januar skal 49ers også spille en hjemmekamp. Det vides endnu ikke, om det bliver i Santa Clara County.