De forsvarende NFC-mestre har mistet forsvarets hjørnesten for sæsonen.

San Francisco 49ers fik en overlegen sejr mod upåagtede New York Jets med 31-13. Sejren har dog vist sig at være alt andet end billig.

Undervejs i opgøret kunne Kyle Shanahan se flere af sine profiler falde som fluer – og nu er regningen talt op: Nick Bosa og Solomon Thomas er dømt færdige for sæsonen med knæskader, mens Tevin Coleman er ude på ubestemt tid og Raheem Mostert pådrog sig en forstrækning.

Den eneste positive tilbagemelding er, at Jimmy Garoppolo ser ud til at være sluppet relativt billigt, hvortil han kan være i spil til næste spillerunde. Her skal 49ers igen besøge MetLife Stadium, hvor lige så upåagtede New York Giants venter.

Læs nærmere om status på Jimmy Garoppolos ankelproblemer her.

Særligt Nick Bosas skade er en hård pille at sluge for San Francisco 49ers. Bosa blev kåret som den bedste rookie på forsvaret i NFL i 2019, hvor han leverede 27 tacklinger og ni sacks. I slutspillet var Bosa fuldstændig ustyrlig – og med 15 tacklinger og fire sacks var han afgørende for 49ers’ avancement til Super Bowl LIV.

San Francisco 49ers er i forvejen hårdt ramte på skadesfronten. Hertil er George Kittel, Dee Ford, Richard Sherman og Deebo Samuel alle ude, hvilket – kombineret med de seneste skader – betyder, at 49ers har fået en mareridtsstart på sæsonen.